20. Aprila 2024.

Namještaj će blistati kao da je tek kupljen: Očistite ga za 5 minuta

Mnogi su oduševljeni jednostavnim trikom koji jedna domaćica redovno primenjuje.

Kao što ništa nije trajno, nije ni nameštaj, čiji se mebl vremenom uništava usled raznih okolnosti ili, očekivano, godine proizvodnje. Uvek možete potražiti pomoć profesionalaca u ovim slučajevima kako biste dobili novi izgled starog nameštaja, ali, ukoliko niste u mogućnosti ili nemate vremena za zvanje i dogovaranje, tu je super trik koji će vam pomoći da nameštaj ponovo zablista – i to gotovo besplatno.

O kakvom triku se radi otkrila je nedavno jedna mama troje dece, korisnica TikToka, koja je podelila s pratiocima originalni način za čišćenje nameštaja i poručila da je to njena mesečna rutina.

U posudu u koju je stavila tabletu za mašinsko pranje sudova dodala je vrelu vodu, a potom u tu tečnost umače krpu kojom obmota poklopac šerpe. Držeći poklopac za uvijenu ručku prelazi preko mebla i zahvaljujući pari iz krpe mrlje budu uklonjene.

TikTok korisnici su oduševljeni ovim trikom i pišu da će definitivno pokušati da ga primene.

@home_motivationn Svarer @dead_night_raven This way if you don't have a carpet cleaner💫 #foryou #cleansofa #sofa #🌸🌸 #cleantok #satisfyingvideo #asmr #fyp #fypシ #cleantok #cleaningtiktok #fypシ゚viral ♬ Level Up – Ciara

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare