Evo šta će biti sa Romanom kad istekne zatvorska kazna! - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo šta će biti sa Romanom kad istekne zatvorska kazna!

Nakon hapšenja zbog sumnje da je pljačkala bankomate, i kazne od 12 mjeseci evo šta još čeka Romanu!

Kao bomba danas je odjeknula vijest da je pjevačica Romana Panić uhapšena u Australiji i da se sumnjiči za pljačkanje bankomata, sa agentom za nekretnine Filipom M. Oni su nelegalno postavili kamere i prikupili bankovne podatke 35 osoba i 23.000 dolara.

Kako su strani mediji prijeneli, Filip M. je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana P. za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor – Filip M. 14 mjeseci, Romana P. 12. mjeseci, odnosno biće puštena uslovno poslije tri mjeseca.

Australijski izvor je za “Kurir” otkrio kakva bi zakonska procedura mogla da sačeka Romanu po isteku zatvorske kazne, odnosno početku uslovne.

Kako ovaj list prenosi, pjevačicu čeka deportacija, zabrana ulaska u Australiju, ali i obavezno vraćanje duga.

“Kada izađe iz zatvora, moraće da ide jednom nedeljno u policiju da se javlja narednih devet mjeseci. Ne smije nigdje da putuje niti da izađe van Kvinslenda. Kada istekne kazna, policija će je deportovati u Srbiju i biće joj trajno zabranjen ulazak u Australiju. Samim tim, poslije će imati problema i bilo gdje drugdje da putuje, na SAD i Kanadu može da zaboravi. To se zove ‘community service’, što znači da će morati da radi za državu. Kao dobrotvorni rad – da čisti javne površine, farba klupe u parku, čisti i briše grafite… Tu dnevnica nije velika i teško da će za devet mjeseci uspjeti da vrati taj dug”, rekao je izvor za “Kurir”.

Danas objavljeno

Aleksandra Mladenović o raskidu: Ne želim kontakt sa Isakom

Vanja A

Sloboda Mićalović otkrila šta je tajna njenog njegovanog izgleda

Vanja A

Koje je pravo ime Ilde Šaulić, ima posebno značenje

Vanja A

Ostavite komentar