Zvornik: Polupao stakla na Domu zdravlja - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Zvornik: Polupao stakla na Domu zdravlja

Policija u Zvorniku uhapsila je S. N. zbog sumnje da je oštetio vrta na Domu zdravlja u tom gradu, pa zatim napao i policajce, rečeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

Oni su dodali da je sinoć oko 21.50 časova prijavljeno da je jedna osoba polupala stakla na ulaznim vratima Doma zdravlja Zvornik.

-Izlaskom na lice mjesta zatekli su S.N. koji je nastavio sa narušavanjem javnog reda i mira galamom i vrijeđanjem, nakon čega je fizički napao policajce, nanijevši im tjelesne povrede – rekao je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Krivičnim zakonikom Republike Srpske propisano je da ukoliko je pri izvršenju krivičnog djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, službenom licu nanesena tjelesna povreda ili mu je prijećeno upotrebom oružja, učinilac će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

-Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja – poručio je Bobar.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Novi protesti u Zagreb protiv kovid potvrda

M.

Novi soj virusa korona visoko rizičan za Evropljane

M.

Novi soj korone se širi: U Britaniji prvi slučajevi

M.

Ostavite komentar