Zvijezda serije "Uvod u anatomiju" bijesna na TV doktore: "Lijeni ste i glupi" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zvijezda serije “Uvod u anatomiju” bijesna na TV doktore: “Lijeni ste i glupi”

Glumica Elen Pompeo više od deset godina tumači lik jedne od najpoznatijih doktorki, Meredit Grej, u seriji “Uvod u anatomiju”. Međutim, ona ima problem sa svima koji “izigravaju” doktore u emisijama.

Glumica je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter besnela o, kako kaže, lažnim doktorima koji imaju svoje emisije, poput doktora Fila i doktora Oza, i kako oni, iako nisu iz struke, dele savete o koronavirusu.

TV lica poput doktora Fila počeli su često da se pojavljuju u emisijama, u kojima su iznosili različite neproverene informacije u vezi sa koronavirusom, iako nisu epidemiolozi, niti su uopšte završili medicinu. Doktor Fil jeste psiholog, ali nije lekar.

Recimo, doktor Oz, koji jeste lekar ali nije epidemiolog, izjavio je jednom prilikom kako bi trebalo da škole budu otvorene, jer se time smrtnost povećava samo 2 procenta.

“Ovi matori TV doktori govore razna sebična sr*anja. Lenji ste i glupi, sedite u svojim dnevnim sobama ili na terenima za golf na kojima živite”, napisala je Pompeo.

Danas objavljeno

Izgubljena torbica sa svim stvarima vraćena ženi posle 65 godina!

Vanja A

Jedna od najbržih žena svijeta

Vanja A

Vaš stav o NOVCU može biti razlog zašto ga NEMATE – evo šta kažu stručnjaci

Vanja A

Ostavite komentar