Zvijezda serije "Štreberi" ostavila je fanove u čudu priznanjem o seriji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zvijezda serije “Štreberi” ostavila je fanove u čudu priznanjem o seriji

Majim Bjalik, koja je tumačila lik Ejmi Fara Fauler u “Štreberima”, začudila fanove neobičnim priznanjem u vezi sa serijom

Zvezda serije “Štreberi” Majim Bjalik, koja je tumačilalik Ejmi Fara Fauler tokom devet godina emitovanja ove serije, priznala je da nije gledala nijednu epizodu serije u celini.

“Nikad nisam gledala epizodu u celini. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sedela i gledala epizodu naše serije”, otkrila je za Metro.

“Videlasam neke klipove, ali ne, ne gledam sebe”, objasnila je glumica.

Takođe je govorila o vezi između Ejmii Šeldona.

“Mislim da je zaista lep primer kako zapravo izgleda bezuslovna ljubav. Bilo je mnogo prihvatanja, prilagođavanja i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da publici pokažemo zašto Šeldon uopšte želi devojku. Ključ je pronalaženje ravnoteže. Mislim da su scenaristi uradili sjajan posao ” reklaje Majim.

Takođe je otkrila kako se tim slagao nakon što su se kamere ugasile.

“SajmonHelberg, koji je igrao lik HauardaVolovica, bio je jedan od najsmešnijih ljudi sa kojima sam radilaa, tako da su bila zaista lepa vremena. Zagrlili smo se pre svakog snimanja, i svi su imali posebne rituale. Prvih nekoliko godina ja sam uvek pila koka kolu i jela luk “, prisetila se ona.

“Snimanje poslednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno deset godina. Likovi koje smo igrali postali su naš drugi identitet”, zaključio je Majim.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar