15. Juna 2020.

Zvijezda “Seks i grada” stiže u Srbiju

Planetarno popularna glumica će već za nekoliko mjeseci posjetiti Srbiju, gdje će doći na potpisivanje ugovora, istog onog na koji je svoj potpis stavio i Džoni Dep. Za sada je italijanska producentska kuća “Jervolino entertejnment”, čiji je vlasnik Andre Jervolin, prijatelj Bikovića, koji će biti uključen u ovaj posao, najavila da će u Srbiji snimiti sedam projekata i u svakom od njih učestvovaće po jedna holivudska zvijezda.

Najprije je, prema riječima izvora “Kurira”, bilo planirano da izgradnja studija i početak snimanja budu tek za godinu i po dana, ali rok je znatno smanjen. Kako je Biković otkrio u jednom intervju, pandemija virusa korona je uticala na takvu odluku jer je njegov drug Jervolin bio zarobljen u Beogradu, nije mogao da se vrati u Italiju, pa je boravak u srpskoj prestonici iskoristio za ubrzanje investiranja.

O detaljima dolaska Sare Džesike još se ništa ne zna. “Kurirovi” izvori smatraju da bi se to moglo očekivati pred kraj ljeta, jer će se do tada vjerovatno smiriti situacija u cijelom svijetu, posebno u Americi, gdje je sada teško stanje. Njena uloga u novom projektu koji će se snimati u Srbiji drži se u najstrožoj tajnosti.

“Svih sedam projekata pratiće priče junaka koji se pojavljuju u ‘Misiji Arktik’, odnosno različite životinje, dabrove, koze, pse, vukove. Svaki od njih postaće heroj naših novih priča. Očekujemo da će snimanja početi u julu, a da će prvi projekat biti gotov već u septembru. Koji će biti prvi, to još nismo odlučili”, poručio je Biković nedavno i otkrio kome će Džoni Dep pozajmiti glas.

“On će pozajmiti glas ptici Pafin, a to će, verovatno, biti naš prvi projekat. U toku su pregovori s drugim glumcima, ali je još rano da se govori o imenima”, zaključio je on.

Ostala imena, pored Parkerove i Džonija, koju su se pominjala u medijima bila su Džon Kliz, Džejms Franko i Hajdi Klum.

Vrijednost investicije milijardu evra

Ne samo da će Beograd i Srbija u narednom periodu biti stecište najvećih imena iz sveta glume već će od toga mnogi i profitirati. Kako je Biković rekao, vrijednost uložene investicije Andrea Jervolina u Srbiju biće čak milijardu evra.

“Do 2031. kompanija ‘Jervolino entertejnment’ i drugi klijenti investiraće preko milijardu evra. Zvuči da je investicija velika… Ali ovo nije klasičan film. Kada imate animirani sadržaj, možete da napravite jednu vrstu proizvodnje”, objasnio je on.

(Kurir.rs)

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare