Zvijezda "Prljavog plesa" o vjeridbi sa Depom: "Ludo ljubomoran i paranoičan kad god nismo zajedno" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zvijezda “Prljavog plesa” o vjeridbi sa Depom: “Ludo ljubomoran i paranoičan kad god nismo zajedno”

Dok se gotovo svaki detalj veze Džonija Depa i Amber Herd otkriva trenutno na sudu, zvijezda “Prljavog plesa” Dženifer Grej podijelila je svoja iskustva s glumcem.

U svojim novim memoarima “Out of the Corner”, Grej je Depa nazvala “ludo ljubomornim i paranoičnim”, posebno kada bi bili razdvojeni tada tokom veze.

Grej (62) i Dep (58) upoznali su se 1989. i verili dve nedelje nakon prvog izlaska. Rastali su se neposredno pre nego što je Grej napunila 29 godina.

Njihov prvi sastanak prošao je dobro, napisala je Dženifer u memoarima.

Foto: Profimedia

“Jeli smo, razgovarali, pili viski, smejali se, uzimali pauze za cigarete. Bio je tako simpatično lep. I iznenađujuće otvoren, duhovit, neobičan i sladak”, napisala je.

Dve nedelje nakon što ju je upoznao, Dep je zaprosio Dženifer, a nabavili su i pudlicu po imenu Lulu.

“Ona je bila naša beba i neko ko mi je pravio društvo kad je Džoni bio izvan grada”, napisala je Grej. “Džoni je svake nedelje putovao na posao iz Vankuvera, ali je počeo sve češće da upada u nevolje: tuče u barovima, okršaje s policajcima.”

Kada bi se vratio kući, Dep bi bio “ludo ljubomoran i paranoičan zbog onoga što sam radila dok ga nije bilo”, napisala je Grej.

Grej je otkazala njihovu veridbu pre njenog 29. rođendana kada je otišao na sastanak i nije je kontaktirao nekoliko sati.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Najlepša Rumunka svih vremena je u Kanu i magnetski privlači

Zeljka

Isprobajte algoritam RUBIKOVE KOCKE: Tajna je u 4 pokreta i 9 krugova

Zeljka

Ostavite komentar