Zvijezda Dalasa propušta trening kamp? - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Zvijezda Dalasa propušta trening kamp?

Raning bek NFL ekipe Dalas Kaubojsa Ezikjel Eliot mogao bi da propusti trening kamp svog tima jer je nezadovoljan svojim ugovorom.

Raning bek NFL ekipe Dalas Kaubojsa Ezikjel Eliot mogao bi da propusti trening kamp svog tima jer je nezadovoljan svojim ugovorom.

Poznato je da su Dalas Kaubojsi najpopularnija NFL ekipa u Sjedinjenim Državama, pa se “hajp” oko Zika Eliota i Daka Preskota jako brzo podigao.

Kaubojsi će se veoma brzo prijaviti za trening kamp, a kako se trenutno govori njihova zvezda Ezikjel Zik Eliot mogao bi da ga propusti pošto želi ugovor u rangu sa ostalim zvezdama na poziciji raning beka.

“Zik je sve za nas. On nam omogućuje otvaranje utakmice. Kada možete da budete dominantni u igri trčanjem to otvara prostor za pas igru, “play action”… Dopušta vam dominaciju u drugom poluvremenu i u četvrtoj četvrtini kako bi isteklo vreme. Imamo sjajnu grupu igrača i naš raning bek je jedan od njih”, rekao je kvoterbek Dalasa, Dak Preskot.

Prošle godine u dresu Kaubojsa Eliot je imao 304 pokušaja trčanjem za 1434 jarda i 6 tačdauna. Uhvatio je 77 lopti za 567 jardi i 3 tačdauna, ali poslednje informacije nisu dobre za Dalas, pošto Eliot želi novi ugovor “po svaku cenu”.

Danas objavljeno

Dabl-dabl Bobana Marjanovića, Kazins kao nekad – Hjuston bolji od Dalasa

D

Jokić kao Mozes – Denver pobedio Finiks posle dva produžetka!

D

Poirije nokautirao Mekgregora!

D

Ostavite komentar