5. Novembra 2022.

Zvicera pokušali ubiti napadači koji su došli iz BiH

Big Portal

Vest o njegovoj likvidaciji, odjeknula je 30. septembra u Srbiji i regionu, ali zvanične potvde nigde nije bilo. Naredna dva dana, bilo je potpuno nepoznato da je među dvojicom ubijenih Crnogoraca – Zvicer.

Nakon što je početkom septembra likvidiran vođa “škaljarskog klana” Jovica Vukotić, škaljarci su ovo videli kao svoju pobedu, pošto su, kako se sumnja, oni naručili ubistvo u Panami radi osvete za ubistvo Vukotića.

Međutim, dok su “škaljarci” su slavili, “kavčani” su ćutali.

Zvicerove ćerke bile su aktivne u tom periodu na društvenim mrežama, a snimak je jedna od njih objavila i na društvenoj mreži TikTok gde je sa svojom majkom i suprugom Zvicera, Tamarom, pozirala uz stihove poznatih izvođača Jale i Bube.

Tek juče, stigla je informacija da su u pucnjavi u Panami ubijeni Zvicerovi telohranitelji,.

Plaćene ubice su greškom pucale na automobil “leksus”, koji se nalazio ispred “mercedesa” u kojem je, navodno, bio vođa “kavčana”.

On je navodno bio u “mercedesu” sa bliskim saradnikom M. B. dok su dvojica telohranitelja bila u “leksusu” ispred njih. Kako se sumnja, išli su ka Zvicerovoj vili u pregrađu Panama sitija, gde su ih zatekla četvorica napadača.

Navodno, dvojica su čekala sa puškama ispred vile, dok su druga dvojica bila na motoru u blizini. Dok je Zvicer sa obezbeđenjem prilazio vili, sva četvorica su ispalila rafale na “leksus”, ubivši dvojicu telohranitelja.

Kako se sumnja, kada je to video Zvicerov prijatelj M. B. koji je navodno bio za volanom “mercedesa” samo je dodao gas i njih dvojica su pobegli.

Napadači su stigli iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, a naručioci Zvicerovog ubistva bili su spremni da im plate čak četiri miliona evra.

Međutim, nakon što su shvatili da su pogrešni ljudi usmrćeni, a da je Zvicer ipak ostao živ, plaćenim ubicama se izgubio svaki trag, piše Blic.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare