24. Januara 2022.

Zvicer organizovao grupu od državljana Srbije, BiH i Crne Gore

Big Portal

Prema dosadašnjim informacijama, jedan od šefova zloglasnog “kavačkog klana” tempirao je napad na Vučića za februar, a atentat je, prema dostupnim saznanjima, trebalo da bude izvršen snajperom. Identifikovano je ukupno sedam pripadnika ove organizovane kriminalne grupe i za njima su raspisane poternice.

U sklapanju ovog stravičnog mozaika u ovom trenutku angažovani su gotovo svi obaveštajni resursi Srbije, sa ciljem da se sačuva život srpskog predsednika, ali i do detalja otkrije monstruozni plan i njegovi izvršioci, rasvetli ko su njihovi politički nalogodavci, kao i da li su i koje agenture iz inostranstva, ali i ljudi iz šireg okruženja šefa države, u to uključeni.

Intenzivno se prikupljaju svi relevantni podaci o pripremama za likvidaciju Vučića, a o čemu su pripadnici policije jedne zemlje članice Evropske unije obavestili naše organe 14. januara, posredstvom Evropola, pod oznakom hitno. Ona je proverena na više ekspertskih nivoa i utvrđeno je da je verodostojna, pa su Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativna agencija zajedno sa Evropolom i partnerskom službom od koje je informacija dobijena pokrenuli opsežnu akciju utvrđivanja identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije koji su upleteni u paklenu zamisao.

U informaciji o pripremanju atentata, kako saznajemo, tačno se navodi sedam imena, od kojih je najpoznatije Zvicerovo, zatim oružje koje treba da se koristi, ali i države gde će primopredaja delova snajpera biti obavljena. On bi tek u Srbiji, prema zločinačkim planovima, bio sklopljen u smrtonosno oružje. Meci za njega, drugim kanalima, stigli bi do mesta sa kojeg atentat treba da se izvrši.

Za prenos oružja, opreme i metaka, obezbeđeni su čak i legalni papiri. Kao da je reč o sasvim običnom uvozu preko zvanične firme. Nalog za ubistvo predsednika Vučića je, prema dostupnim podacima, izdao Zvicer, koji slovi za jednog od vođa zloglasnog “kavačkog klana”, ali postoje indicije da to “nije uradio na svoju ruku” već u dogovoru sa svojim mentorima u Crnoj Gori.

(Novosti Foto: D. Milovanović)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare