Zvezdino saopštenje navijačima: Fer i sportsko navijanje - BIGportal.ba
Košarka Sport

Zvezdino saopštenje navijačima: Fer i sportsko navijanje

Crvena zvezda se oglasila novim saopštenjem.

Čak 287 puta su se crno i crveno-beli sastajali u istoriji, ali nijedan od tih duela nije bio pod okriljen najveće evropske košarkaške organizacije.

Dramu oko ulaznica smo već imali, ali je sve rešeno kada je Partizan dozvolio ulazak Zvezdinim navijačima i crveno-beli su se oglasili saopštenjem koje prenosimo bez redakcijskih izmena.

“KK Crvena zvezda mts obavešten je u četvrtak od strane nadležnih organa da će sve odluke koje su donete na sastanku bezbednosti koji je održan u sredu (na kome su prisustvovali svi najviši predstavnici bezbednosnih službi, kao i predstavnici dva kluba) – biti primenjene i da će svi koji su kupili kartu za meč 12.kola Evrolige, moći da prisustvuju utakmici koja je na programu u četvrtak od 20.30 časova, a što je u skladu i sa pravilima Evrolige i zaključcima sa sastanka bezbednosti održanog u sredu u Beogradu.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts podseća da će odlukom nadležnih organa za sve pristalice našeg kluba (bez obzira na sektor i kartu koju poseduju) biti obezbeđeni posebni sektori na nivou 400 Štark Arene. Ulaz u dvoranu biće na zvaničnom ulazu „Istok“ Štark Arene.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke kojima će ova podrška značiti na parketu, i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača KK Partizan kojima mogu biti izloženi u Štark Areni tokom utakmice 12.kola Evrolige!”, stoji u saopštenju.

B92.

Danas objavljeno

“Ako Novaku ne dozvole, biće velika sramota”

Vanja A

Mari, kralj “valjd karti”

Vanja A

Da li Obradović žali za NBA ligom?

Vanja A

Ostavite komentar