Zvezda podržala borbu protiv neregularnosti: Igramo časno, tražimo izbore u FSS - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Zvezda podržala borbu protiv neregularnosti: Igramo časno, tražimo izbore u FSS

Fudbalski klub Crvena zvezda podržala je borbu protiv neregularnosti u srpskom fudbalu.

“Crvena zvezda totalno dominira srpskim fudbalom i ne obraćamo pažnju protiv koga igramo. Ako neko treba da se zabrine nad rečima predsednika Aleksandra Vučića to sigurno nije naš klub”, poručili su iz redova srpskog šampiona

“Pobeđujemo svakoga i ruššimo sve rekorde, igramo časno i pošteno, dopadljivo za oko, našši navijači su u eforiji, ponosni su na svoju Crvenu zvezdu, najbolju u ovom veku. A da situacija nije dobra, to se vidi golim okom. Ali to je pitanje za FSS, i zato će Crvena zvezda od septembra zahtevati izbore u fudbalskoj Srbiji na svim nivoima”, rečeno je Tanjugu iz Zvezde na pitanje da prokomentarišu najavu predsednika Vučića da će svi koji rade protivzakonito u srpskom fudbalu biti uhapšeni.

“Kao najveći klub na ovim prostorima, klub koji je simbol Srbije, klub koji je drušštveno odgovoran, imamo obavezu da preuzmemo odgovornost za sve što se dešava u srpskom sportu. Apsolutno podržavamo pročišćavanje svega neregularnog u srpskom fudbalu i istrajacemo na tom putu”, poručuju iz Zvezde.

Danas objavljeno

Midlton i Janis blistali, Milvoki izborio sedmi meč sa Bruklinom

Zeljka

Holandija pobijedila Austriju i obezbijedila prvo mjesto

Zeljka

Novak u Španiji igrao tenis sa sinom: “Udara forhend kao Rafa”

Zeljka

Ostavite komentar