Zvezda obnovila saradnju sa Rusima pred početak nove sezone - BIGportal.ba
Košarka Sport

Zvezda obnovila saradnju sa Rusima pred početak nove sezone

KK Crvena Zvezda mts i ruska naftna kompanija “LUKOIL SRBIJA” AD potpisali su višegodišnji ugovor.

Time je nastavljena uspešna saradnja dva svetski poznata brenda, koja je obnovljena pred početak košarkaške sezone 2022/23.

“Lukiol Srbija AD je tako ponovo stao uz KK Crvena zvezda čiji je sponzor bio i u prošlosti, a povratak ove velike kompanije, njen ulazak i jačanje našeg šampionskog tima (pula sponzora) predstavlja veliko zadovoljstvo za naš klub, ali i dokaz da KK Crvena zvezda jača iz sezone u sezonu na svim nivoima!”, navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

“KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije ‘LUKOIL SRBIJA’ AD”, dodaje se.

Kompanija „LUKOIL SRBIJA“ AD u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja nastoji da pruži podršku projektima iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, ekologije i time pruži punu podršku zajednici u kojoj posluje. Ovim ugovorom smo ozvaničili saradnju za dve takmičarske sezone sa trofejnim košarkaškim klubom sa dugačkom tradicijom, koja služi na ponos Srbiji. Čast je biti partner šampiona i želimo igračima i rukovodstvu Crvene zvezde nove uspehe i vrhunske rezultate u takmičenjima koja dolaze. Verujemo da će klub nastaviti da stvara izvanredne talente koji će jednog dana dostojno naslediti proslavljene srpske reprezentativce i doneti nove radosti ovoj sportskoj naciji“.

Predstavnik KK Crvena zvezda mts, direktor Nemanja Vasiljević rekao je:

Veliko mi je zadovoljstvo što obnavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala u uspesima Crvene zvezde i podržavala klub tokom prošlosti. Ono što oduvek ističemo u potenciramo je da timski uspeh dolazi zajedničkim naporima i snagama svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Crvena zvezda je uvek želela da kreira porodičnu atmosferu u klubu, kao i da ima otvorenu komunikaciju sa svojim partnerima i sponzorima. Povratak tako velike kompanije kao što je LUKOIL u sponzorski tim KK Crvena zvezda je veliko priznanje za naš rad i nastojanja da klub podignemo na još viši nivo, što posle brojnih titula, velikih utakmica nije lako. Još jednom veliko hvala na poverenju koje su nam ukazali” rekao je Vasiljević.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Odluka o ruskim atletičarima u martu 2023. godine

Zeljka

Alarm u reprezentaciji Švajcarske!

Zeljka

Mitrogol i Vlahović napadaju Švajcarce, igra i Gudelj

Zeljka

Ostavite komentar