Zvezda: Kuzmić u svjesnom stanju, diše i postepeno komunicira - BIGportal.ba
Košarka Sport

Zvezda: Kuzmić u svjesnom stanju, diše i postepeno komunicira

Tročlana delegacija KK Crvena zvezda posetila je u petak popodne povređenog Ognjena Kuzmića i informisala se od lekarskog tima o njegovom oporavku. Delegacija KK Crvena zvezda obišla Kuzmića, koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu. Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju crveno-belih o…

Tročlana delegacija KK Crvena zvezda posetila je u petak popodne povređenog Ognjena Kuzmića i informisala se od lekarskog tima o njegovom oporavku.

Delegacija KK Crvena zvezda obišla Kuzmića, koji se nalazi na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra u Beogradu. Prilikom kraće posete lekarski tim informisao je tročlanu delegaciju crveno-belih o postoperativnom oporavku Ognjena Kuzmića. Lekari Urgentnog centra izrazili su zadovoljstvo Ognjenovim trenutnim stanjem, i postepenim ali sigurnim oporavkom, nakon operacije od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći. “Ognjen Kuzmić je u svesnom stanju, pokreće sve eksremitete, diše svojim plućima i postepeno, koliko je to trenutno u mogućnosti, komunicira sa lekarskim timom koji o njemu brine 24 časa dnevno”, navodi se iz tabora šampiona Srbije. KK Crvena zvezda i dalje će detaljno informisati javnost o procesu oporavka reprezentativca Srbije i košarkaša njihovog kluba.

Danas objavljeno

Sedam rekorda do vječnosti

Vanja A

Troicki: Atmosfera je sjajna, vjerujem u momke, idemo do pobjede

Vanja A

Pankov: Nadam se da ćemo nastaviti Sinišinim stopama

Vanja A

Ostavite komentar