"Zvezda je miljenica države i naroda, ali ne želimo ništa što nije po zakonu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Zvezda je miljenica države i naroda, ali ne želimo ništa što nije po zakonu”

Zvezda Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, prilikom obraćanju medijima govorio je i o finansijama, kao i dugu kluba.

Teško se može nadmašiti prošla godina u finansijama, kada smo imali 26 miliona od transfera i 22 miliona od UEFA. Ove godine očekujemo oko 25 miliona od Evropske kuće fudbala i prodaje karata“, rekao je Terzić.

Prvi čovek crveno-belih dotakao se i duga prema Agrobanci.

Sudija specijalnog suda je sve objasnio, njegova reč ima težinu. Jesmo miljenici naroda i države, ali ne želimo ništa što nije po zakonu. Sve radimo transparentno i u skladu sa zakonom. Isplatićemo Agrobanci mnogo veći iznos nego što su tržišni uslovi“, priča Terzić i nastavlja:

Agrobanka je otpisala dug zato što su takvi uslovi na bankarskom tržištu. Kod Poštanske štedionice glavnica je bila 2,5 miliona evra, a kamata 800.000. Zvezda je to platila, ne želimo da trošimo novac poreskih obveznika. Kada rešimo dug prema Poreskoj upravi i Agrobanci, Zvezda više neće imati dugove“.

Terzić je spomenuo i “L’Ekip” koji je u “defanzivi, pošto Zvezdini advokati pritiskaju”.

“UEFA je bila zadovoljna organizacijom meča protiv Jang Bojsa, a jedine zamerku su baklje i blokirane stepenice”, zaključuje Terzić.

Danas objavljeno

De Brujne: Razumijem frustraciju Sterlinga

Zeljka

Poruka iz Australije: Virus ne zanima koliko imate titula

Zeljka

Klop: Da li mi se dopada Simeoneov stil? Ne

Zeljka

Ostavite komentar