"Zvezda ima najveći budžet u istoriji, Partizan veći nego u vrijeme Vujoševića" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Zvezda ima najveći budžet u istoriji, Partizan veći nego u vrijeme Vujoševića”

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan govorio je o budžetima ekipa koje će naredne sezone nastupati u ABA ligi. Bokan je opširno govorio o očekivanjoma u narednoj sezoni, te istakao nadu da će novi trener ekipe Slobodan Subotić vratiti Budućnost u sam vrh. “Svaki put kada se Budućnost plasira među četiri…

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan govorio je o budžetima ekipa koje će naredne sezone nastupati u ABA ligi.

Bokan je opširno govorio o očekivanjoma u narednoj sezoni, te istakao nadu da će novi trener ekipe Slobodan Subotić vratiti Budućnost u sam vrh.

“Svaki put kada se Budućnost plasira među četiri u ABA ligi je veliki uspeh, kada igra finale ogroman uspeh, a kada je osvoji – to je neverovatan uspeh”, rekao je Bokan, a prenele “Vijesti”.

On je rekao da Crvena zvezda, aktuelni šampion, ima “ubedljivo najveći” budžet, a pomenuo je i Partizan.

“Crvena zvezda ima ubedljivo najveći budžet, najveći i u istoriji kluba. Tu je Partizan, koji će imati možda još veći budžet nego u vremenu kada je ekipu vodio Duško Vujošević. Tu je Cedevita Olimpija, jako ozbiljan projekat. Takođe, prvi put u Crnoj Gori dva kluba imaju isti budžet, a siguran sam da je Mornar potrošio do sada više nego mi”.

Budućnost je u Evroligi ostvarila samo 6 pobedea u 30 utakmica, a Bokan je istakao da to nije ostavilo finansijske posledice na Podgoričane.

“Organizaciono rastemo, možemo da konstatujemo da učešće u Evroligi nije napravio veći problem kada su finansije u pitanju. U narednih deset dana ćemo završiti sve obaveze iz prethodne sezone, imamo dug od jedne plate za određeni broj igrača, ali to ćemo rešiti naredne nedelje. Postojao je strah da bi učešće u Evroligi možda moglo da poremeti finansijsku stabilnost, ali je uprava kluba uradila sve da to toga ne dođe. Uspeli smo u tome”,
 zaključio je Bokan.

Danas objavljeno

Vučević dominirao – Čikago umalo ispustio +28

Vanja A

AO, 10. dan: Dame, Cicipas, pa Medvedev

Vanja A

Amerikanka lako do polufinala

Vanja A

Ostavite komentar