Zvezda "Granda" zaratila sa Željkom Šašićem: "SRAMOTA, dugo sam se pravila da je sve u redu" - BIGportal.ba
Ex Yu

Zvezda “Granda” zaratila sa Željkom Šašićem: “SRAMOTA, dugo sam se pravila da je sve u redu”

Milica Atanacković, nekadašnja finalistkinja “Zvezda Granda”, nedavno je snimila duetsku pesmu sa Željkom Šašićem, ali ju je on nakon toga, kako kaže, razočarao.

https://www.instagram.com/p/CKmsMUxJgF2/?utm_source=ig_web_copy_link

Milica je navela da smatra da je Željko Šašić nije ispoštovao kako dolikuje, jer se nije pojavljivao u emisijama u kojima je trebalo da promovišu pesmu.

– Dugo sam se pravila da je sve u redu i smeškala, a nije. Ja sam tu pesmu skupo platila, a on je neko ko važi za velikog pevača i nije fer što se pojavio samo u jednoj emisiji i nikad više. Ovu pesmu su radila ozbiljna imena i koštala je nekoliko hiljada evra, to su velike pare koje su bačene – rekla je Milica za “Grand Online”, pa dodala:

– Nije me ispoštovao uopšte, ja mogu da razumem da ne voli da gostuje, ali da nije mogao makar u pola emisija da se pojavi, ne shvatam. Da sam ja takvo ime bilo bi me sramota da sam takva prema mlađim kolegama, jer svi smo mi bili na početku i znamo koliko znači to.

Zvezda “Granda” je zatim samostalno snimila drugu pesmu, a duete za sada nema u planu.

– Ko zna, možda jednog dana snimim duet, ali sada ne. Moraš da napraviš ozbiljan uspeh da bi se upustio u tako nešto – objasnila je ona.

Danas objavljeno

Miroslav Ilić otvorio dušu Aci Lukasu, ovako je počela njegova karijera!

Vanja A

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

Ostavite komentar