Zvezda filmova za odrasle tvrdi: Seks s Trampom je najgorih 90 sekundi u mom životu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zvezda filmova za odrasle tvrdi: Seks s Trampom je najgorih 90 sekundi u mom životu

Stormi Danijels, zvezda filmova za odrasle, navodno je imala polne odnose sa Donaldom Trampom dok je bio u braku sa Melanijom. Majkl Koen, advokat i Trampov saradnik, je sredio da se Stormi i Donlad nađu, i kako je rekla, to je bilo njenih najgorih 90 sekundi u životu.

U podkastu “Mea Culpa” Danijels tvrdi da je na prvom upoznavanju odmah videla Donalda Trampa nagog koji je ležao na ivici kreveta.

Otkrila je da je sastanak bio ugovoren na dobrotvornoj golf utakmici, navodi Index.

“Jednostavno sam se smrznula i nisam znala šta bih rekla. Skinuo se u donji veš i smestio se na ivicu kreveta. Ustao je i rekao: ‘Ovo je tvoja šansa. Moraš mi pokazati koliko to želiš ili se jednostavno želiš vratiti u park s prikolicama?'”, prisetila se Daniels te tvrdi da je tada imala polni odnos s Trampom.

“Bilo je to najgorih 90 sekundi u mom životu”, dodala je.

Dalje objašnjava da je sve bilo sporazumno i da nije bilo nikakvog napastvovanja ili zlostavljanja.

Bivši američki predsednik upoznao je Danijels na golf takmičenju nekoliko godina nakon što se po treći put oženio sa Melanijom.

Zvezda za odrasle tvrdi da su se i ranije sretali i da je svaki odnos bio generički.

Čovek koji ih je spojio, Majkl Koen, bio je u zatvoru zbog pronevere 130.000 dolara za vreme predsedničke kampanje 2016. godine. Danijels je rekla da joj se Koen izvinio zbog nepotrebne neprijatnosti sa Trampom.

Kako je ispričala u podkastu polni odnosi između nje i Trampa su se događali nekoliko meseci nakon što je Melanija rodila sina Barona, koji sad ima 14 godina.

Kada su se prvi put pojavile priče o Trampovim prevaravama početkom 2018. godine, američki tabloidi su pisali da se Melanija privremeno preselila u hotel kako bi se udaljila od Donalda.

Bivši američki predsednik demantovao je ovu priču, ali i aferu sa plejbojevom zečicom Karen Mek Dugal.

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar