Zverev u centru skandala – "tukao me je i htio da me uguši jastukom" - BIGportal.ba
Sport Tenis

Zverev u centru skandala – “tukao me je i htio da me uguši jastukom”

Nemački teniser Aleksandar Saša Zverev dospeo je u centar pažnje svetske javnosti zbog objave njegove bivše devojke Olge Šaripove.

Ona se oglasila na Instagramu gde je opisala kako je prošle godine u avgustu u Njujorku bila fizički zlostavljana od strane tadašnjeg dečka.

Iako nije navela ime i prezime Zvereva, svetski mediji su procenili da se radi o njemu jer su upravo tada na US openu bili zajedno u vezi.

“Mene su tukli i neću više da ćutim! Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi osećale same i da bi imale snage da nastave dalje da žive. Bila sam žrtva nasilja u porodici”, počela je svoju priču, a mnogi zapadni mediji su već etiketirali Zvereva.

Takođe, u komentarima na ovoj objavi gde se spominje i osuđuje upravo Saša Zverev, Olga je sve to “lajkovala” i time, navodi se, potvrdila da je reč o njemu.

“Prvi put se to desilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sedela na podu. Šta se posle desilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku… Osoba koja me je udarila sekund ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega? Kako je to moguće? Zašto ga nisam odmah ostavila? Zašto sam mu oprostila? Stvarno ne mogu da odgovorim na ova pitanja. Volela sam ga. Iskreno volela i želela da budem sa ovom osobom. Mislila sam da je to samo greška koju ćemo popraviti zajedno i ostaviti je u prošlosti”.

Zatim je iznela i nekoliko šokantnih detalja.

“Stajala sam na ulici u Njujorku i nisam znala gde da odem ni šta da radim. Pokušao je da me uguši jastukom, udario je moju glavu o zid, uvrtao mi ruke i u tom trenutku sam bila uplašena za moj život. To je bilo daleko od prvog puta da je digao ruku na mene u vezi”, napisala je Šaripova.

Ukoliko se potvrdi da je Zverev zaista radio sve to, biće u ozbiljnom problemu.

Ali, i dok se ne dokaže njegova krivica, svakako je doveden u centar skandala.

Danas objavljeno

Otkaz zbog podrške Đokoviću – Nadalov uticaj?

Zeljka

Cicipas u petoj brzini do polufinala

Zeljka

Zarađuje 8 miliona godišnje i Juventus ga šalje na tribine

Zeljka

Ostavite komentar