Zverev spasio novinara: Nije kriv! - BIGportal.ba
Sport Tenis

Zverev spasio novinara: Nije kriv!

Na grend slemovima mogu da se dogode i nezgodne stvari kao da novinarima, iz odreženog razloga, oduzmu akreditaciju.

Takvo iskustvo imao je britanski novinar, Džonatan Pinfild sa “Live Sports FM”, koji je samo zbog mesta na kom se nalazio, mogao da ostane bez mogućnosti da ubuduće prisustvuje video konferencijama tenisera.

On je u trenutku dok je posle meča prvog kola postavljao pitanje Aleksanderu Zverevu, bio u supermarketu.

Možeš li da mi kažeš ili daš savet o tome kako da ne kasnim sledeći put na neki veliki događaj? Kako ćeš provesti narednih nekoliko dana pre narednog meča? Sad sam ovde u supermarketu i koja je to stvar koju mogu da ti kupim da proslavimo tvoju pobedu?”, rekao je Pinfild, što je Nemca prilično nasmejalo.

To se nimalo nije dopalo organizatorima na Rolan Garosu, pa su ubrzo obavestili Britanca iz Jorkšira da je ostao bez akreditacije zbog, kako su rekli, neprofesionalizma.

Zvereva su posle pobede nad Romanom Safiulinom upitali šta misli da li je takav potez ljudi sa Rolan Garosa bio u redu.

Nisam političar, ja igram tenis. Pričam sa vama. Džonatan je po meni veoma drag momak. Nadam se da će mu vratiti akreditaciju. Ne želim da ja budem razlog što su je izgubio svoju dozvolu za rad. Mislim da se momak samo našalio. I ja ponekad napravim šalu koju neki pogrešno shvate, pa onda usledi prava navala sr…. po meni od vas, momci. Ne mogu mnogo da kažem, nije moja odluka. Naravno da bih voleo da mu vrate akreditaciju jer mislim da je sjajan momak, ali opet, nisam ja taj koji odlučuje, nisam političar”, rekao je Zverev.

Da li je to uticalo na organizatore, ne znamo, ali dobra vest je da su Džonatanu, na kraju, vratili akreditaciju.

Danas objavljeno

Stanković preuzima Sampdoriju

Vanja A

Đoković: Dobro se osjećam

Vanja A

Jokić “oduvao” Embida i dobio novo priznanje

Vanja A

Ostavite komentar