Zverev: Mnogi to ne bi uradili; Đoković: Ne bih da veličam svoj gest - BIGportal.ba
Sport Tenis

Zverev: Mnogi to ne bi uradili; Đoković: Ne bih da veličam svoj gest

Tokom prvog seta četvrtfinalnog duela Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva desio se jedan zanimljiv momenat. U drugom poenu osmog gema prvog seta sudija Kjotavong je posle servisa Zvereva dosudio aut ali je Novak rekao da je lopta dobra i Nemac je ponovio servis. Zverev je pohvalio Novaka…

Tokom prvog seta četvrtfinalnog duela Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva desio se jedan zanimljiv momenat.

U drugom poenu osmog gema prvog seta sudija Kjotavong je posle servisa Zvereva dosudio aut ali je Novak rekao da je lopta dobra i Nemac je ponovio servis.

Zverev je pohvalio Novaka za sportski potez.

“To je bio prikaz pravog sportskog duha. Ne bi to mnogo njih uradilo, posebno u tako bitno trenutku prvog seta. Time je pokazao koliko je dobra osoba”, istakao je Zverev.

Novak je, tokom obraćanja srpskim medijima u Parizu, rekao da je “uradio ono što je osetio”.

“Bilo je prilično rano u meču, zahvalio mi se odmah. Uradio sam ono što sam osetio, ne bih da veličam svoj gest ili možda da kažem da bi bilo pametnije da nisam to uradio. Žao mi je jedino ako sam stavio sudiju u neprijatnu situaciju… Voleo bih da vidim na TV-u, delovalo je možda da je zakačila, ali jedan milimetar razlike… Nisam želeo situaciju dodatno da se pogoršam, da publika pritisne sudiju, osetio sam šta treba da uradim i to je to”, objasnio je Đoković.

Novak takmičenje nastavlja polufinalnim duelom sa četvrtim teniserom sveta Dominikom Timom, u petak.

Danas objavljeno

Đoković otkrio najveći san: Ne bih da budem nezahvalan, ali…

V.R.

Kako će Juventus bez Ronalda?

V.R.

Britanac se “pere” zbog izjave o Đokoviću

V.R.

Ostavite komentar