30. Januara 2022.

Zvao me prasicom i kravom: Ispovijest Dženet Džekson o životu s Majklom Džeksonom

Big Portal

U intervjuu povodom premijere dokumentarca, koji je inače nazvat „Dženet“, pevačica je rekla kako ju je Majkl često vređao zbog njene težine.

Dosta nakon što su njena braća uspela kao Džekson fajv – odnosno petorka Džekson, tada jedanaestogodišnja Dženet je konačno dočekala svojih 5 minuta slave ulogom u sitkomu iz sedamdesetih “Good Times”, glumeći Peni, mladu devojku iz nasilničke porodice koju je usvojila porodica Vuds tokom pete sezone.

Tada su i počeli njeni problemi sa težinom.

“Ja sam dosta emotivna, pa kada sam pod stresom ili me nešto stvarno muči, hrana me uteši”, rekla je ona.

Kaže I da ju je puno opterećivalo to što je Majklova sestra.

“Nositi prezime Džekson dolazi sa ogromnom pažnjom, posebno tokom Majklovih javnih kontroverzi i sudskih bitaka. Bilo je dosta frustrirajuće za mene. Imamo svoje odvojene živote i ako mi je brat, to nema nikakve veze sa mnom, ali želela sam da budem uz njega, da ga podržim koliko god sam mogla”, rekla je ona.

Majklove Džekson je bio optužen za pedofiliju. Džordan Čendler, 13 godina star dečak, 1993. godine ga je za prikladno dodiravanje u domu pop zvezde, na Neverland Ranču. Nagodili su se van suda u januaru 1994. godine za 23 miliona dolara.

Zbog toga je i Dženet ispaštala.

“Majkl je dao novac porodici. Samo je želeo da to nestane, ali to izgleda kao da si kriv. Kada se to desilo, Coca-Cola je rekla: “Ne, hvala” i otkazala moj ugovor. Kriv po udruženju. Tako to zovu, zar ne”, ispričala je pevačica u intervjuu.

Dženet Džekson je ispričala i da je imala utisak da su dikografske kuće od njih dvoje pokušavale da stvore konkurenciju. Zajedno su sarađivali na pesmi “Srecam”, a svoje iskustvo je opisala kao “borbu sa njim”.

“To je bila njegova pesma i ja sam bila tu da ga podržim. Ali to i nisam i baš imala priliku da uradim. Majkl je snimao noću, ja sam snimala danju. Njegova diskografska kuća bi blokirala njegov set, tako da nisam mogao da vidim šta se dešava. Nisu me želeli na snimanju. Osećala sam se kao da pokušavaju da naprave konkurenciju između nas dvoje. To me je zaista povredilo, jer sam osećala da sam tu da se borim sa njim, a ne da se borim protiv njega. Želela sam da se osećam kao u starim vremenima, da sve bude savršeno između njega i mene, ali nije. Stara vremena su odavno prošla”, rekla je ona.

U intervjuu je otkrila i da su im se “putevi razišli” tek nakon što je Majkl objavio pesmu “Thriler”. Tada je, kaže, prestao da bude zabavan.

Porodica je ipak pokušavala da mu pomogne tokom njegove borbe sa narkoticima.

Dokumentarac će biti objavljen danas u SAD.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare