Zvanično: Partizan se seli iz "Pionira" u "Arenu"! - BIGportal.ba
Košarka Sport

Zvanično: Partizan se seli iz “Pionira” u “Arenu”!

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će im od sezone 2019/2020 novi dom biti “Štark Arena”. Ugovorom koji je potpisan, predviđeno je da “Parni valjak” u narednih pet godina, ponovo bude domaćin na Novom Beogradu. Na ovaj način, Partizan NIS je pokazao odlučnost da ulaže u infrastrukturu i na taj…

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će im od sezone 2019/2020 novi dom biti “Štark Arena”.

Ugovorom koji je potpisan, predviđeno je da “Parni valjak” u narednih pet godina, ponovo bude domaćin na Novom Beogradu.

Na ovaj način, Partizan NIS je pokazao odlučnost da ulaže u infrastrukturu i na taj način unapredi uslove za organizaciju utakmica i osnaži svoj marketinški potencijal u samoj dvorani.

“Današnji dan predstavlja veliki korak napred za nas kao klub, jer ćemo na raspolaganju imati najmoderniju infrastrukturu koja postoji u našoj zemlji. Organizovanjem utakmica u Areni, obezbeđujemo našim navijačima uslove koji postoje u najboljim evropskim dvoranama. Istovremeno, Arena omogućuje našem marketing timu da uvede novine kada je u pitanju prodaja karata, kategorije poput porodičnih karata i luksuznih paketa loža za kompanije. Takođe, u narednih pet godina, imaćemo ekskluzivno pravo na raspolaganje terminima u maloj sali, gde imamo fenomenalne uslove za trening“, istakao je predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović i potom poručio:

“Na ovaj način, pokazali smo da smo nakon finansijske stabilizacije kluba i postavljanje procesa, spremni za korak dalje i da smo u stanju da obezbedimo uslove za organizaciju utakmica na najvišem nivou takmičenja u Evropi. Svima je poznato da je klub platio mnogo kazni u prethodnom periodu i da to predstavlja veliki teret za budžet kluba. Ovim potezom, smo rešili taj problem i ujedno obezbedili uslove da bezbednost za sve one koji žele da gledaju utakmice Partizana bude na najvišem nivou. Nadamo se da ćemo svojim potezima, potezima poput ovog, uspeti da obezbedimo učešće u najkvalitetnijem takmičenju na Starom kontinentu“, izjavio je predsednik crno-belih koji je potom naglasio i širi značaj potpisanog ugovora.

“Drago mi je što će se tokom cele sezone u Štark areni igrati košarka i što će iz Arene na nedeljnom nivou odlaziti lepa slika u region, Evropu i svet”, zaključio je Mijailović, za zvaničan sajt.

Danas objavljeno

Španac stavio Nadala ispred Đokovića

V.R.

Šifrin: Želim da se takmičim u Pekingu u svih pet disciplina

V.R.

Trojica Srba u Moskvi

V.R.

Ostavite komentar