Zvanično: Nurmagomedov i Poije u septembru u Abu Dabiju - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Zvanično: Nurmagomedov i Poije u septembru u Abu Dabiju

UFC šampion lake kategorije Habib Nurmagomedov ponovo ulazi u oktagon nakon isteka suspenzije, objavila je organizacija. Habibu Nurmagomedovu ističe suspenzija koju je zaradio posle borbe sa Konorom Mekgregorom i njegov protivnik biće Dastin Poije u Abu Dabiju u septembru. UFC šampion lake kategorije želi da produži svoj pobedonosni niz na…

UFC šampion lake kategorije Habib Nurmagomedov ponovo ulazi u oktagon nakon isteka suspenzije, objavila je organizacija.

Habibu Nurmagomedovu ističe suspenzija koju je zaradio posle borbe sa Konorom Mekgregorom i njegov protivnik biće Dastin Poije u Abu Dabiju u septembru.

UFC šampion lake kategorije želi da produži svoj pobedonosni niz na događaju UFC 229 na 27-0.

Tridesetogodišnji Rus kažnjen je i suspendovan na devet meseci zbog nesportskog ponašanja posle pobede nad irskim borcem Konorom Mekgregorom.

Njegov naredni protivnik biće popularni “Dijamant”, Dastin Poije, sa kojim će se boriti 7. septembra u Abu Dabiju. Podsetimo, kada je Dastin Poije savladao Maksa Holoveja, Nurmagomedov mu je čestitao i naveo da će se “videti u septembru”.

Šestomesečna suspenzija Konora Mekgregora je istekla, on je pritom bio kažnjen i sa 50.000 dolara, dok je Numrmagomedov uz gore pomenutu suspenziju dobio i kaznu od 500.000 dolara.

Njihov rat nije prestajao svo ovo vreme, samo je bio prebačen na društvene mreže. Relativno skoro je Konor optužio Habiba da ga izbegava i da nema dovoljno hrabrosti da mu pruži revanš.

Danas objavljeno

Finalu EP prisustvovaće 45.000 ljudi?

Vanja A

Toni: Verujem da Rafa osvaja Vimbldon ili US open

Vanja A

Partizan čuva dragulj: Jović do 2025.

Vanja A

Ostavite komentar