28. Aprila 2022.

Zvanično: Klop produžio saradnju sa Liverpulom

Big Portal

U zvaničnom saopštenju ne stoji na koliko je oročena nova saradnja koja je trebalo da se završi na leto 2024, ali se pretpostavlja da će Klop ostati na klupi “redsa” do 2026. godine.

Pored njega, saradnju su produžili i njegovi pomoćnici Piter Kravic i Pepjin Lijnders koji su stigli kao i Klop u oktobru 2015. godine.

“Postoje mnogo reči kojima bih mogao da opišem svoje trenutno stanje. Oduševljen, skroman, privilegovan, počastvovan i uzbuđen bi bilo dobro za početak. Postoji puno stvari za voleti u vezi sa ovim timom. Znao sam to pre nego što sam došao, potom sam se dodatno upoznao i sada to znam više nego ikada. Kao i svaka zdrava veza, moramo imati dvosmerni odnos. Moramo odgovarati jedno drugom, Upravo to osećanje, da smo stvoreni jedni za druge, me je dovelo ovde i podstaklo da i prošli put produžim ugovor. Postavio sam sebi pitanje da li je ostanak u Liverpulu i dalje prava stvar i sa svojim pomoćnicima sam stigao do potvrdnog odgovora”, izjavio je Klop.

Govorio je o procesu odluke.

“Kada su mi vlasnici izneli novu ponudu postavio sam sebi pitanje koje sam izneo i u javnosti, a to je da li imam dovoljno energije koje ovo neverovatno mesto zahteva od svog menadžera. Nije mi trebalo dugo vremena da pronađem odgovor i on je bio jednostavan. Zaljubljen sam u ovo mesto i osećam se dobro”, zaključio je Klop.

Nemac je u tim stigao na jesen 2015. i od tada predvodio tim do prve titule u Premijer ligi nakon 30 godina čekanja, kao i trofeja Lige šampiona. Riznicu “redsa” je nedavno obogatio trofejem Liga kupa, a ranije i onim nakon trijumfa u Superkupu Evrope i Svetskom klupskom prvenstvu.

Njegov tim ove sezone je već osvojio jedan trojfej, a u borbi su za još tri. Ukoliko budu stoprocentni ostvariće ono što niko nije u istoriji engleskog fudbala.

https://twitter.com/LFC/status/1519707459929128961?s=20&t=DFJVOqoG4InBb5Ska8ThAw

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare