Zvali su je rok princezom, bolest ju je prikovala za krevet - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zvali su je rok princezom, bolest ju je prikovala za krevet

Sa samo 17 godina bila je najmlađa ženska solo izvođačica koja je dospela na prvo mesto naprodavanijeg albuma u Velikoj Britaniji, a i danas izgleda kao na početku karijere.

Rok princeza, kako su je mnogi zvali, izgleda kao da nije ostarila ni dana od kada je je objavljen njen singl “Complicated” s kojim je doživela svetsku slavu 2002. godine. “Don’t Tell Me”, “How Does It Feel” i druge bile su nezaobilazne pesme na žurkama početkom dvehiljaditih. Ipak, ova talentovana žena imala je težak zdravstveni problem koji je obeležio njen život.

U intervjuu za “Billboard” pre izvesnog vremena saopštila je da je 2014. bolovala od lajmske bolesti i da je provela dve teške godine na lečenju:

“Bila sam u krevetu dve godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam da uzimam nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju”, otkrila je tada Avril.

Dugo izbegavanje sa scene bilo je uzrokovano osim lošim fizičkim i psihičkim stanjem, ali se pevačica poslednjih godina vratila u muzičke vode.

Neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima i da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa. Avril je na svojevremeno to kratko prokomentarisala: “Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?”, kratko je prokomentarisala.

Težak period je iza nje, a sinoć je uslikana u Santa Monici sa svojim dečkom, Modom Sanom. Rokerksi par je izgledao zadovoljno i srećno, a Mod je prethodno bio u vezi s glumicom Belom Torn i pevačicom Demi Lovato.

Danas objavljeno

Pjevačici prekipjelo, skinula se, pokazala trbuh i odgovorila na kritike

Vanja A

Najveća prevara u istoriji televizije: Varao na “Milioneru”, a evo šta ga je odalo VIDEO

Vanja A

Zbog ovog filma došlo je do međunarodne nestašice roze boje

V.R.

Ostavite komentar