ŽURKA je gotova, nova PRAVILA na Ibici - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

ŽURKA je gotova, nova PRAVILA na Ibici

Četiri plaže na Majorci i dve na Ibici su silom zatvorene, jer su na njima “partijali” turisti.

Čuveno “belo ostrvo” imaće velikih problema ovog leta ukoliko gradonačelnik ne promeni mišljenje i dozvoli da se ponovo prave žurke.

Proteklih dana su lokalne vlasti zatvorile plaže Oletas, Bugambilija, Oratori i Portas Nous na Majorci, kao i Beniras i Kala Kalonet na Ibici, jer se na njima okupio veliki broj mladih koji nisu poštovali socijalno distanciranje. Konkretno, na plaži Beniras se održavao festival bubnjeva i mladi su stajali jedan pored drugog, što je naljutilo lokalne vlasti. Policija je došla i rasterala oko 200 mladih.

Ovo je naročito zabrinulo britanske turiste, pa situaciju na Balearima pažljivo prati i britanski “San”. Španija bi uskoro trebala da otvori granice za turiste iz Velike Britanije i lokalne vlasti se plaše da se virus ponovo ne proširi i sezona potpuno propadne.

Ibica ima prelepe plaže, ali turisti na ovo ostrvo dolaze prvenstveno zbog noćnog provoda. Između najpopularnijih noćnih klubova od večeri do zore saobračaju “disko busevi”, a sa Majorke do Ibice uveče stižu brodovi sa mladima željnim provoda.

Danas objavljeno

Sara Džesika Parker oštro odgovorila na osude koje dobija zbog sijede kose

Vanja A

Pet trikova u krevetu koji će izludjeti svakog muškarca

Vanja A

Svemirski brod iz “Ratova zvijezda” prodat za više od 2,3 miliona dolara

V.R.

Ostavite komentar