Žreb za Australijan open odložen na sat vremena neposredno pred početak - BIGportal.ba
Sport Tenis

Žreb za Australijan open odložen na sat vremena neposredno pred početak

Žreb za predstojeći Australijan open odložen je u četvrtak ujutru iz, za sada, nepoznatih razloga. Organizatori su saopštili da će novi termin za ceremoniju izvlačenja biti od 16.15 po lokalnom, odnosno 06.15 po srednjoevropskom vremenu.

Ceremonija izvlačenja trebalo je da počne u 16 časova po lokalnom, odnosno 05.00 po srednjoevropskom vremenu, ali je odložena.

Odložen žreb za Australijan open

Prisutnim novinarima u Melburn parku naloženo je sačekaju ispred prostorije dok ne stigne obaveštenje o zvaničnom početku žreba, ali onda je usledilo još jedno negativno iznenađenje – izvlačenje parova glavnog žreba je odloženo.

Razlog odlaganja nije poznat, ali mediji spekulišu da ima veze sa slučajem Novaka Đokovića, koji bi tokom dana mogao da sazna odluku ministra Aleksa Hoka o deportaciji.

Organizatori su nešto više od pola sata kasnije saopštili novi termin žreba.

U 16.45 premijer Auastralije Skot Morison održaće konferenciju za medije i ceremonija bi trebalo da počne odmah po njegovom obraćanju.

Australijan open na programu je od 17. do 30. januara, a u muškoj konkurenciji titulu bi trebalo da brani upravo Đoković.

Danas objavljeno

Srbija 21. tim svijeta

Zeljka

Spektakularan potez Kecmanovića kad je bio na rubu poraza

Zeljka

Čilić eliminisan, Rus čeka Đokovića

Zeljka

Ostavite komentar