Zorica Brunclik progovorila o sukobu sa Sašom Popovićem: "Samo sam ustala i otišla" - BIGportal.ba
Ex Yu

Zorica Brunclik progovorila o sukobu sa Sašom Popovićem: “Samo sam ustala i otišla”

Zorica Brunclik progovorila je o sukobu sa Sašom Popovićem i otkrila zbog čega je napustila žiri takmičenja Zvezde Granda

Pevačica Zorica Brunclik napustila je žiri “Zvezda Granda” malo pre finalnih emisija sezone 2014/2015. Nakon toga, često se govorilo o njenom sukobu sa Sašom Popovićem, a pevačica je sada otkrila šta se zaista desilo.

– Reč jednu Saša i ja progovorili nismo. Ja sam samo uzela svoju torbicu tada u “Zvezdama Granda”, čiji sam bila deo, otišla kući i rekla: “Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem”. A to su dve stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umem. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo – rekla je Zorica za “24sedam”.

“Nisam bila pozvana na promociju”

– Nisam bila na promociji Suzane Jovanović jer nisam bila pozvana. To je tako prosto. Dešava se. Suzana se ne petlja u posao Saše Popovića. Njena je promocija, njen je album. Valjda će žena da određuje sama koga će da pozove. Nisam joj draga osoba ili me se možda nije ni setila. Ja moram još ovo da kažem o Suzani. Skoro nisam videla njeno lepše izdanje i jednu skuplju priču vizuelno, od njene. Osvetlala nam je obraz! – iskrena je bila Zorica Brunclik.

Danas objavljeno

Majka Darka Lazića progovorila o drami: “Barbaru mi nije doveo u kuću”

Vanja A

Muzičar Dino Jelusić novi je član Vajtsnejka!

Vanja A

Ceca otkrila kako su htjeli da uzmu pare na njoj i ko je štitio!

Vanja A

Ostavite komentar