24. Aprila 2021.

Zorana Pavić SMRŠALA 23 KG, voditeljka ostala u nevjerici kad je vidjela kako sad izgleda

Big Portal

Pevačica se pojavila u uskoj garderobi – farmerkama i majici koja je istakla uzak struk, ali i bujno poprsje.

Čak se ni voditeljka emisije nije ustručavala da prokomentariše izgled Pavićeve, a naročito što su joj noge znatno mršavije.

Iako je vidno smršala, Zorana je ranije ispričala da je morala da povede računa o svom zdravstvenom stanju koje je zbog toga bilo narušeno.

– Pa ja sam prilično ugrozila svoje zdravlje, ali o tome sam pričala i otvoreno, ali može nekome da bude korisno da tako nešto ne radi. I zaista sam neke rigorozne stvari primenjivala koje su mi prilično uticale na zdravlje, da sam par puta završila i na infuziji. Sve ono kasnije se može nazvati zdravim životom. Prezahvalna sam poznatom laserskom centru. Laseri su stvarno svetla tačka današnjice jer olakšavaju i ubrzavaju, i kada je u pitanju estetski momenat i kad je u pitanju zdravlje, naš napredak. S druge strane, potpuno sam promenila način ishrane i uvela fizičku aktivnost, imam tegiće i svako jutro radim vežbe. Tako da sam promenila svoj život. Prethodno sam imala neki hormonski poremećaj izazvan stresovima u privatnom životu. Ne mislim da sam “u fulu” trenutno kada je u pitanju zdravlje, jer sam u jednom momentu malo opet pala u krevet nekoliko dana jer sam imunitet malo dovela u pitanje. Ali uz pomoć prijatelja razne vitamine unosim tako da i to polako vraćam u normalu, da taj spoljašnji izgled prati i moje zdravstveno stanje – rekla je pevačica za portal “Srbija Danas”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare