Zorana Pavić smršala 20 kilograma pa ugrozila zdravlje - BIGportal.ba
Ex Yu

Zorana Pavić smršala 20 kilograma pa ugrozila zdravlje

Naime, pjevačica je smršala skoro 20 kilograma i ne skida osmjeh sa lica što je uspjela da ih se riješi. Međutim, iako je srećna zbog svoje nove kilaže, s druge strane zabrinuta je za svoje zdravlje, koje je, usljed svih preparata za mršavljenje, veoma narušila.

“Skinula sam 19 kilograma, a možda i više. Bitno mi je da sam zategnuta i sigurna u svojoj koži. U šali sa svojim drugaricama često spomenem pantalone koje imam iz srednje škole, cilj mi je da uđem u njih. Fali mi do te kilaže još četiri-pet kilograma da smršam. Bila sam na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetujem” rekla je Zorana, pa otkrila kakav ju je pakao čekao kada su joj stigli rezultati i snimak želuca.

“Nikada nemojte da uradite ovo što sam ja uradila sama sebi. Svesna sam da sam postigla šta sam htela, ali sam izgubila ono što je najvažnije, a to je zdravlje. Upropastila sam svoj želudac, spržila sam ga i sada doživotno pijem neke lekove. Za kratko vreme sam skinula 10 kilograma. Nisam se tu zaustavila, krenula sam i na estetske tretmane i lasere, koji su čudo današnjice”, rekla je Zprana.

Ono što je jako zanimljivo jeste pjevačicino priznanje da, iako voli da jede, bar je volela, ona ne zna da kuva niti se time opterećuje.

“Ne umem i ne volim da kuvam. Da volim, naučila bih jer se ceo život trudim da radim isključivo ono što volim. Ko god je došao u moju kuću, uvek je bio domaćinski ugošćen, a ko je to spremio i na koji način, manje je važno. Umem da sve to iznesem u lepoj ambalaži i divnom posuđu, tako da se svako oseti kao u pravoj domaćinskoj kući”, iskrena je pjevačica.

Podsjećamo, Zorana je nedavno izjavila da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, te da ona to više i ne želi, pošto misli da je sada kasno za to.

(Telegraf/Alo)

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar