Zorana Pavić skinula 25 kilogram, ali upozorava: Nikako ne radite ovo - BIGportal.ba
Ex Yu

Zorana Pavić skinula 25 kilogram, ali upozorava: Nikako ne radite ovo

Kaže da je zbog rigoroznih dijeta bukalno spržila želudac!

Zorana Pavić je pre nekoliko nedelja izjavila kako je skinula preko 19 kilograma, međutim sada je lakša za još koju kilu.

Pevačica priča o tome kako je smršala, savetuje žene koje to pokušavaju šta da rade i otkriva da je trenutno lakša za ukupono 25 kilograma!

S obzirom na to da je dugo mučila borbu sa viškom, ona je za “Blic” jednom prilikom odlučila da otkrije tajnu svog izgleda.

“Skinula sam 19 kilograma, a možda i više. Bitno mi je da sam zategnuta i sigurna u svojoj koži. U šali sa svojim drugaricama često spomenem pantalone koje imam iz srednje škole, cilj mi je da uđem u njih. Fali mi do te kilaže još 4-5 kilograma da smršam”, ispričala je ona, koja je sada uspela da uđe u pantalone iz mladosti!

Ipak, ma koliko bilo divno to što je smršala, Zorana je u početku držala rigorozne dijete, koje su imale i neke nus pojave.

“Bila sam na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetujem. Upropastila sam svoj želudac, spržila sam ga i sada pijem neke lekove. Za kratko vreme sam skinula 10 kilograma”.

Zorana je ojačala i svoju volju, pa ne želi da se zaustavi na sadašnjoj kilaži.

“Nisam se tu zaustavila, krenula sam i na estetske tretmane i lasere koji su čudo današnjice”, ispričala je pre nekoliko sedmica.

Pogledajte kako danas izgleda:

https://www.instagram.com/p/CEyqHtdpKGU/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar