6. Septembra 2020.

Zorana Pavić skinula 25 kilogram, ali upozorava: Nikako ne radite ovo

Big Portal

Zorana Pavić je pre nekoliko nedelja izjavila kako je skinula preko 19 kilograma, međutim sada je lakša za još koju kilu.

Pevačica priča o tome kako je smršala, savetuje žene koje to pokušavaju šta da rade i otkriva da je trenutno lakša za ukupono 25 kilograma!

S obzirom na to da je dugo mučila borbu sa viškom, ona je za “Blic” jednom prilikom odlučila da otkrije tajnu svog izgleda.

“Skinula sam 19 kilograma, a možda i više. Bitno mi je da sam zategnuta i sigurna u svojoj koži. U šali sa svojim drugaricama često spomenem pantalone koje imam iz srednje škole, cilj mi je da uđem u njih. Fali mi do te kilaže još 4-5 kilograma da smršam”, ispričala je ona, koja je sada uspela da uđe u pantalone iz mladosti!

Ipak, ma koliko bilo divno to što je smršala, Zorana je u početku držala rigorozne dijete, koje su imale i neke nus pojave.

“Bila sam na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetujem. Upropastila sam svoj želudac, spržila sam ga i sada pijem neke lekove. Za kratko vreme sam skinula 10 kilograma”.

Zorana je ojačala i svoju volju, pa ne želi da se zaustavi na sadašnjoj kilaži.

“Nisam se tu zaustavila, krenula sam i na estetske tretmane i lasere koji su čudo današnjice”, ispričala je pre nekoliko sedmica.

Pogledajte kako danas izgleda:

https://www.instagram.com/p/CEyqHtdpKGU/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: Mondo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare