1. Marta 2022.

Zorana otkrila kakve muškarce voli

Big Portal

Pevačica Zorana Pavić je na K1 televiziji kod Goce Tržan otkrila kakve muškarce najviše voli i kojima ne može da odoli.

– Vernost je najseksipilnija stvar, muškarac ne treba da se ponaša kao petao. Za mene je pravi muškarac onaj koji ima tu vrstu hrabrosti da svoju nežnost plasira svojoj ženi i da se ne stidi da prizna da je i njemu potrebna nežnost. Ne volim „vikinge“, mada i Hogaru je na kraju došla Helga – rekla je Zorana Pavić u emisji “Ako progovorim”, a na pitanje voditeljke Goce Tržan, da li je tačno da muškarci ne vole duhovite žene?

 – Naprotiv – odgovarila joj je Zorana – Ne mogu da živim bez duhovitih ljudi i ne mogu ni da zamislim da budem s muškarcem koji nije duhovit. Na kraju krajeva duhovitost ima veze s inteligencijom, ako ne pričamo o prizemnom humoru naravno. A njegova duhovitost ne može da dođe do izražaja ako ga ona ne razume.

Da li spremna da pustiš jezičinu?

-Pa zar se emisija ne zove „Ako progovorim“? – kazala je Zorana i dotakla se teme zablude koje žene imaju o muškarcima – Životne situacije najbolje pokažu primere, jedna od mojih najboljih drugarica koja se razvela mi je otvoreno priznala da je znala da je muž vara dok su se još zabavljali: „Slušaj on je tad studirao i mislila sam on je toliko posvećen nauci da ću ja njemu otvoriti oči, međutim on ih je meni zatvorio.“ Sve žene moraju da prođu to, čini mi se da nas zrelost i takvi događaji izbruse i smaknu iluziju da bilo koga možemo da menjamo, osim same sebe u odnosu na tu osobu. Ali kada se čovek zaljubi i zavoli Bože moj, niko nije savršen – zaključila je Zorana.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare