Znatno porastao broj beba rođenih u vezama koje su započele preko interneta - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Znatno porastao broj beba rođenih u vezama koje su započele preko interneta

Moderan način života i razvoj društvenih mreža i interneta doveo je do toga da se ljudi upoznaju više na internetu nego uživo.

Do 2037. godine procenjuje se da će u Velikoj Britaniji biti više beba rođenih u vezama koje su započele tako što su se roditelji upoznali na internetu, pokazuje novo istraživanje.

Prema podacima istraživanja koje je sprovela Poslovna škola Imperijal koledža, 40 odsto beba koje će biti rođene u narednoj deceniji biće e-bebe, piše Independent. To će biti deca roditelja koji su se upoznali putem aplikacija za upoznavanja.

Izveštaj je pokazao da je svaka treća veza (32%) koja je započela u periodu od 2015. do 2019. godine započela na internetu, u poređenju sa svakom petom započetom u periodu od 2005. do 2014. godine. Naučnici predviđaju da će ovaj trenutni procenat do 2030. godine biti znatno veći.

“Digitalni svet je doveo do ekspanzije onlajn zabavljanje jer je učinio potragu za partnerom mnogo lakšom sa garancijom da će se oni odgovarati našim kriterijumima“, rekao je doktor Paolo Tatiči sa Univerziteta Imperijal.

Ono što je najprivlačnije ljudima koji su u potrazi za partnerom na internetu jeste iskrenost, dok ih zajednički život sa roditeljima najviš eodbija od potencijalnog partnera.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Nježna i prefinjena vojvotkinja u drugačijem svjetlu

Vanja A

Eva Longoria pozirala u kupaćem i pokazala zavidnu liniju i u 48. godini

Vanja A

Trik da očistite varjaču bez hemije i ribanja

Vanja A

Ostavite komentar