Znate li čime se Indira Radić bavila prije nego što je postala poznata? - BIGportal.ba
Ex Yu

Znate li čime se Indira Radić bavila prije nego što je postala poznata?

Indira Radić pre nego što je postala zvezda, imala je drugo zanimanje

Pevačica Indira Radić dugi niz godina je prisutna na našm estradnom nebu, međutim, malo ko zna da se,  pre nego što se proslavila, bavila potpuno drugačijim poslom.

Naime, iako je pevanje oduvek bilo njena ljubav, njena majka je smatrala da bi Indira trebalo da pronađe neko “ozbiljnije zanimanje” za sebe.

Radila je kao medicinska sestra u Zagrebu

– Najviše zbog majke, koja nije želela da postanem pevačica, ja sam upisala medicinsku školu. I daljina mi je predstavljala problem. Najbliža muzička škola bila je u Banjaluci, ali je taj grad od Dragalovaca udaljen gotovo šezdeset kilometara. Sa druge strane, Doboj, koji je skoro upola bliži, imao je samo medicinsku školu. Odabrala sam da putujem svakoga dana, ali da spavam kod kuće – rekla je Indira jednom prilikom za Kurir.

– Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me mnogo volele zbog moje neposrednosti. Muziku nisam zapostavljala, stalno bih pevala, kako pacijentima, tako i kolegama. S nekima sam ostala i do danas u kontaktu – ispričala je pevačica tom prilikom.

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar