Znamo kada možemo da igramo Call of Duty: Modern Warfare II betu - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Znamo kada možemo da igramo Call of Duty: Modern Warfare II betu

Beta za Call of Duty: Modern Warfare II stiže sledećeg meseca, a prvi će moći da joj pristupe PlayStation igrači, a potom oni na Xbox konzolama i PC-u.

Infinity Ward je objavio tačne datume u zavisnosti od uređaja kojem je igra namenjena i od toga da li ste igru prednaručili ili ne, kao što je bio slučaj i sa prethodnim betama.

Prva beta u okviru ranog pristupa će biti održana od 16. do 17. septembra za PlayStation 4 i 5 igrače koji su prednaručili igru. Nakon toga će uslediti otvorena beta za sve PlayStation igrače, a biće održana od 18. do 20. septembra.

Kada je u pitanju “crossplay beta” beta, namenjena za sve platforme, ona će se održati od 22. do 23. septembra za PlayStation, Xbox i PC za one koji su prednaručili igru, koa i od 24. do 26. septembra za sve druge igrače.

Nagoveštena je i nova mapa za multiplejer, pod nazivom Grand Prix, koja je postavljena na trkačkoj stazi. Mapa će moći da sse isproba i tokom bete.

Infinity Ward ima u planu da otkrije više detalja o Call of Duty: Modern Warfare II igri tokom Call of Duty: Next događaja, koji se održava 15. septembra.

Call of Duty: Modern Warfare II će zvanično, u punoj formi, biti objavljen 28. oktobra za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S i PC (Battle.net i Steam).

Danas objavljeno

Samsung sa One UI 5.0 iskopirao iOS 16 zaključani ekran

Vanja A

Intel odgovara na Zen 4 izazov, 13. generacija Core procesora spremna

Vanja A

iOS 16 pravi ozbiljne probleme sa baterijom

Vanja A

Ostavite komentar