12. Maja 2020.

“Znam igrače koji se ponašaju kao Baloteli, ali oni su dovoljno dobri da to opravdaju”

Big Portal

Lambert je karijeru proveo igrajući u, najčešće, Čempionšipu, ali je 2014. dobio priliku da se oproba u “svom” Liverpulu.

“To je bilo sjajno. Vratio sam se ‘kod kuće’ kao drugačija osoba nego kad sam otišao. Bio sam veći profesisonalac. Bilo je dobro na početku, dao sam par golova i bio sam srećan”, rekao je Lambert i dodao:

“Ali, mogao sam da vidim da su igrači bili šokirani odlaskom Luisa Suaresa i time koliko se njihova igra vrtela oko njega. Nikada nisam mogao da zamenim nekoga takvog, zar ne? Pokušati da to uradim je bilo teško, baš teško… A onda je Brendan Rodžers doveo Marija Balotelija i dao mu priliku ispred mene, a to me je povredilo, da budem iskren. Nisam mogao to da razumem”.

Italijan je već bio u padu karijere kada je došao u “redse”.

“Način na koji je on trenirao je bio sraman. Van terena je bio izuzetan momak. Ali njegova persona na treningu nije dobra. Kada je igrao trudio se i ja se jesam susreo sa igračima sa takvim stavom ranije, ali oni su bili dovoljno dobri da to opravdaju – on nije”, 
priseća se 38-godišnjak.

Lambert ističe da je stručni štab trebalo da reaguje.

“Nisam razumeo kako mu je Rodžers to dopuštao, zašto ga je birao pre mene. To je direktno uticalo na mene, ali je imalo i negativan uticaj na ceo tim. Istovremeno, da budem iskren, znam da nisam igrao dovoljno dobro za Liverpul. Nisam bio dovoljno ubitačan kada sam imao prilike i to nije bilo dobro vreme (za mene)”, iskren je Lambert.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare