ZLATAN KAO DETEKTIV: Ko će sve igrati u seriji Pevačica o slučaju Jelene Marjanović - BIGportal.ba
Ex Yu

ZLATAN KAO DETEKTIV: Ko će sve igrati u seriji Pevačica o slučaju Jelene Marjanović

SERIJA “Pevačica”, autora Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić, izazvala je veliko interesovanje i pre nego što je pala prva klapa, jer se oslanja na četiri godine nerešeno ubistvo folk pevačice Jelene Marjanović.

Glavna uloga pripala je mladoj pevačkoj zvezdi Milici Pavlović, što je projektu dodalo na atraktivnosti, dok je Antonijević najavio da će jedan od važnijih likova biti čovek iz Federalnog istražnog biroa, inače vidovnjak, koji će rešavati slučaj.
Kako “Novosti” saznaju, za ulogu detektiva, ujedno i glavnu mušku rolu, izabran je Zlatan

Vidović, talentovani glumac iz Narodnog pozorišta Republike Srpske. Igrao je u serijama “Meso” i “Ubice mog oca”, a tek ćemo ga gledati u epizodama ostvarenja “Hotel Balkan” i “Kosti”, igrano-dokumentarnom TV filmu “Koridor ’92” Slađane Zarić, kao i u filmu “Dara iz Jasenovca”, u režiji Gage Antonijevića. U ovom ostvarenju, koje se bavi stradanjem srpske dece u doba NDH, Antu Vrbana tumači Igor Đorđević, koji će takođe zaigrati u “Pevačici”. Jednu od vodećih uloga u seriji imaće i fantastični Miloš Timotijević, dok će žensku liniju priče dočarati Nataša Ninković.
Snimanje 12 epizoda prve sezone “Pevačice”, u režiji Miloša Kodema, počinje 12. avgusta u Beogradu.

novosti.rs

Danas objavljeno

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Vanja A

Razveo se Petar Strugar

Vanja A

Indira Levak: Sve ono što sam željela, na kraju sam i ostvarila

Vanja A

Ostavite komentar