8. Novembra 2022.

Životna priča učesnika ZVEZDA GRANDA : Sestra mu je umrla, a otac izvršio samoubistvo

Big Portal

Prva emisija nove sezone Zvezda Granda, počela je proteklog vikenda, a pažnju je privukao i bivši učesnik Milan Bukulić iz Podgorice, koji je imao veoma zanimljiv i specifičan način predstavljanja.

Naime, Milan je 2018. godine bio u timu Đorđa Davida, ali je zbog nesuglasica napustio takmičenja. U emisji je ispričao da je otišao u Ameriku da radi, ali da se nije snašao, pa da je jedva čakao da se vrati u Srbiju i ponovo prijavi za takmičenje.

Zahvaljujući svom besprekornom vokalu, Milan je osvojio pet glasova i samim tim mogućnost da bira mentora. On se ponovo odlučio za Đorđa Davida, uz obećanje da neće praviti iste greške i da će ovoga puta slušati svog mentora, kao i da će smršati, jer su svi konstatovali da se dosta ugojio

https://www.instagram.com/p/CkTY7ZjITqY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ae9f6c7b-2b63-4380-8b67-ef1ca6e1c4fb

Kada se prvi put u takmičenju pojavio pre četiri godine, Milan je tada ispričao i svoju potresnu životnu priču, tada je otkrio da je sa samo 11 godina doživeo velike tragedije.

Umrli su mu deda i sestra, a onda mu je otac izvršio samoubistvo:

– – Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija – izjavio je Milan tada, prenosi Alo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare