Životna priča poznate glumice je potpuno nevjerovatna - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Životna priča poznate glumice je potpuno nevjerovatna

Pored gologote koju je prošla Hali Beri je uspjela da izgradi svoje snove.

Glumica Hali Beri, danas jedna od najplaćenijih glumica na svijetu, prošla je skoro sve u životu. Od beskućnice, do jednog od najljepših lica Holivuda, život ove zvijezde nije bio nimalo lak.

Prije nego što se proslavila kao glumica, Hali se takmičila 1986. godine za Mis Amerike i bila druga pratilja, a na takmičenju za Mis svijeta je osvojila šesto mjesto. Glumom je počela da se bavi osamdesetih godina, kada je stigla u Njujork, a jedan period prije toga provela je kao beskućnica.

https://www.instagram.com/p/B04RB62Dg_v/?utm_source=ig_embed

Nakon nekoliko manjih uloga u televizijskim serijama, njeno prvo značajnije pojavljivanje i proboj desio se u komediji “Bumerang” gdje joj je partner bio tada već slavni Edi Marfi. Nakon toga, zaigrala je u još par ostvarenja u kojima je uspjela da skrene pažnju na sebe, kao što je film “Flinstons,” dok je za ulogu u filmu “Predstavljamo vam Doroti Dendridž”, nagrađena Emijem i Zlatnim globusom.

Nakon što je osvojila brojne nagrade, dobila je veće i značajnije uloge, a jedna joj je čak donijela Oskara i to prvog u istoriji za glavnu žensku ulogu u filmu “Bal monstruma.” Do dan danas je ona jedina crnkinja sa tom nagradom.

https://www.instagram.com/p/BzJAgUSjlnC/

Dok je na poslovnom planu nizala uspjehe, Hali je u privatnom životu vodila bitke. Udavala se tri puta, a tokom braka sa prvim mužem Dejvidom Džastisom, pokušala je i da se ubije.

“Već sam osjetila miris benzina, kada mi se po glavi počela vrteti mamina slika kako me u garaži pronalazi mrtvu. Tada sam odustala.” – glumica je iskreno rekla u jednom intervjuu prije desetak godina.

Nije imala mnogo sreće ni u sljedećem braku sa Erikom Benetom. Poslije samo godina dana zajedničkog života, par je počeo da odlazi na seksualnu terapiju jer je Erik bio zavisnik od seksa. Brak su okončali nakon tri godine.

Udala se i za prelijepog modela Gabrijela Obrija, sa kojim je dobila ćerkicu. Sa njim je vodila sudsku bitko oko starateljstva.

Nakon toga, činilo se da je Hali našla sreću pored francuskog glumca Olivera Martineza. Sa njim je dobila sina ali se i njihov brak završio razvodom.

https://www.instagram.com/p/BxSHjDiDsRu/

Glossy

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar