Životna misija novog fudbalskog rekordera Aleksandra Mitrovića - BIGportal.ba
Ex Yu

Životna misija novog fudbalskog rekordera Aleksandra Mitrovića

Aleksandar Mitrović, novi rekorder po broju postignutih golova, napadač fudbalske reprezentacije Srbije i engleskog Fulama otkriva kako balansira profesionalni i porodični život. Njegova najvažnija misija je sreća njegove dece, a priča i o odnosu sa Kristinom Janjić

Srpski reprezentativac u fudbalu Aleksandar Mitrović (26) ostvario je svoje dečačke snove o obaranju rekorda, a u intervjuu za Gloriju nedavno je otkrio kako je zaprosio dugogodišnju devojku Kristinu Janjić (28), kao i na koga liče njihova deca, trogodišnji Luka i jednogodišnja Nađa. Aktuelni napadač engleskog Fulama kaže i da ga je roditeljstvo potpuno promenilo nabolje i da mu je porodica najveći prioritet u životu, a najvažnija misija da naslednike i voljenu ženu učini srećnim i nasmejanim.

Na koji način ste zaprosili Kristinu?

– Zaprosio sam je u porodičnom okruženju, dok smo večerali u našoj kući, i baš je bila u šoku. Nije to očekivala. Gledala me je zbunjeno, kao da ne shvata šta se dešava. Tek posle petnaestak minuta je bila baš srećna.

Koliko vam je otežavajuća okolnost to što je Kristinin otac fudbalski trener?

– To nije otežavajuća, već olakšavajuća okolnost. On je bivši fudbaler, igrao je na poziciji napadača, kao i ja, tako da dosta pričamo o fudbalu i stvarima vezanim za ovaj sport. Od njega, naravno, dobijam dosta dobrih saveta i trudim se da ih što više primenjujem na terenu.

Kako sin reaguje kad vas gleda na utakmici? Zanima li njega fudbal?

– Luka voli da me gleda kad igram, posebno se raduje dolascima na stadion. Obožava da posle utakmice izađe na teren i igra se s loptom, pa se trudim da ga što češće vodim sa sobom. Ponekad zajedno šutiramo loptu i dajemo golove i on u tome baš uživa. Ali još je mali, videćemo šta će mu biti sfera interesovanja, a ja se nadam da će ga fudbal sve više i više zanimati.

Kakva je Nađa, jeste li razmazili kćerku?

– Nađa je veoma čvrsta i samostalna za jednu devojčicu. Sve mora po njenom da bude, ako nije tako, uglavnom nastaje haos. Šalim se, ona je karakterom više na mamu povukla i voli da sve bude kako ona hoće.

Planirate li još dece?

– Iskreno, ne razmišljamo baš previše o tome. Deca su nam još mala i sad nam je najvažnije da im pružimo što više pažnje – u ovom uzrastu i dok odrastaju. Zbog mog posla izuzetno je teško da uskladimo sve obaveze, pa iz tog razloga trenutno proširenje porodice nije tema. Ali u budućnosti, kad Luka i Nađa malo porastu, što da ne? Deca su najveće blago i najveća sreća. Videćemo koliko ćemo ih imati, samo nek smo živi i zdravi.

Vas je roditeljstvo iz korena promenilo, mladi ste ušli u svet profesionalnog fudbala i ozbiljnu vezu sa ženom koju volite. Šta su vam prioriteti u ovom životnom trenutku?

– Roditeljstvo me je skroz promenilo, i to nabolje, naravno. Jednostavno, promene se prioriteti, niste više bitni vi, nego deca. Uvek ističem da sam imao sreću da nađem ženu svog života veoma rano i da vrlo mladi osnujemo porodicu, a to je najbolje i najlepše što je moglo da mi se desi. Svi moji prioriteti su vezani za porodicu, da njima obezbedim sve, da budu živi i zdravi, srećni, nasmejani, zadovoljni. Jer kad su oni srećni, ja sam još srećniji i meni je tad najlepše. Uz tu najvažniju misiju, želja mi je da budem što uspešniji u poslu kojim se bavim. Ali zaista smatram da je najvažnije da smo živi i zdravi, za ostalo ćemo se izboriti.

Glorija.

Danas objavljeno

Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Vanja A

Kubura na meti hakera: Pokušava da povrati svoj fejsbuk profil!

Vanja A

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Vanja A

Ostavite komentar