Životna ispovijest Nikol Šerzinger: "Bolest mi je uništila karijeru" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Životna ispovijest Nikol Šerzinger: “Bolest mi je uništila karijeru”

Slavna pevačica otvorila je dušu i otkrila sa kakvim problemima se suočavala

Nikol Šerzinger, nekada članica grupe The Pussycat Dolls, a sada uspešna pevačica i igračica sa samostalnom karijerom koja spada u najzgodnije i najlepše žene sveta, progovorila je o najgorem i najmračnijem periodu svog života koji joj je uništio karijeru.

Mnogi nisu znali da se pevačica na vrhuncu karijere, dok je bila u popularnoj ženskoj grupi The Pussycat Dolls u kojoj je bila vodeći vokal, borila sa opakom bolešću – bulimijom, izazvanom poremećajem u ishrani. Problem je krila od ostalih članica grupe, što je uticalo na sve češća neslaganja među devojkama i na kraju prouzrokovalo raspadanje iste.

Lepa Nikol Šerzinger je svojevremeno ispričala za jedan britanski časopis, napominjući da je taj period najgori u njenom životu i da joj je karijera bila uništena. Isto tako, kaže da sada saoseća sa ljudima koji se bore sa unutrašnjim demonima, koji se vrlo brzo uvuku u vaše misli i dobiju svu moć nad vašim životom.

“Bolimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u The Pussycat Dolls. Jednom me čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu”, ispričala je atraktivna Nikol koja je, srećom, uspela da se izvuče iz ove agonije.

Danas objavljeno

U borbi sa sušom Kina započela zasijavanje oblaka kako bi izazvali kišu

Vanja A

Koze i ovce štite od požara

Vanja A

Dženifer Aniston u šestoj deceniji pokazala ubitačnu liniju u kupaćem

Vanja A

Ostavite komentar