12. Juna 2021.

Život pretvorili u dramu: Ove poznate ličnosti su ubile nekoga u stvarnosti

Big Portal

Postoji nekolicina, svetski poznatih zvezda koje su slučajno ili namerno, ubile nekoga  u stvarnom životu i samim tim sebi napravili noćnu moru pakao.

Iako im mnogi zavide na glamuroznim životima, zvezde holivudskih filmo, česti su gosti zatvora, kako zbog droge i alkohola, tako i zbog nesrećnih situacija u kojima su ubili nekoga.

Kejtlin Džener

Među njima je Kejtlin Džener, odnosno bivši suprug Kris Džener, Brus, dok još nije izvršio promenu pola. On je početkom 2015. godine, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je njegov auto izgurao drugi i napravio lančani sudar. U nesreći je povređeno petoro dece, a jedna osoba je izgubila život. Džener je navodno nesreću izazvao zbog kucanaja poruka na mobilnom telefonu, a nije se protivio saradnji sa policijom.

https://www.instagram.com/p/CODlxxtF6-_/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2e9c9bc2-8f1e-42a9-8372-36f21812bedd

Fej de Vit

Godine 1965. komičarka Fej de Vit ubila je svog bivšeg supruga, pisca Reja Alena, nožem za otvaranje pisma. Na suđenju, glumica je tvrdila da se sve desilo u samoodbrani i da je nož dohvatila tek nakon što ju je Alen udario nekoliko puta. Takođe, objasnila je da se ne seća da je ubola Reja

 Ejmi Lokejn

Glumica Ejmi Lokejn, popularnost je stekla u filmu “plačljivko” i seriji “Merloz Pelejs”, 2013. godine, osuđena je na tri godine zatvora, jer je u pijanom stanju, automobilom usmrtila 60-godišnju ženu, Helen Seman. Sa njom u automobilu je bio i njen muž koji je tom prilikom povređen.

https://www.instagram.com/p/CDeu4v5DjOI/?utm_source=ig_embed&ig_rid=81aa8187-8469-4636-a869-f7f91572b9bd

Metju Boderik

Metju Broderik, suprug Sare Džesike Parker, 1987. tokom odmora u Irskoj, iznenada je prešao u suprotnu traku na putu, i izazvao čeoni sudar u kojem su nastradale putnice iz drugog vozila − Margaret Doerti i njena ćerku En Galager. Priznao je krivicu i dodao da pati od delimične amnezije. Umesto pet godina zatvora, osuđen je za neopreznu vožnju i kažnjen je sa 175 dolara.

O.J. Simpson

O.J. Simpson je uhapšen i osuđen za ubistvo nakon što je ubio svoju ženu Nikol Braun i njenog prijatelja, Ronalda Golmana. Iako je presuđeno da nije kriv, mnogi smatraju da se on doslovno izvukao zbog činjenice da je poznat.

https://www.instagram.com/p/dTkCuPk_D1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4cc55d93-2768-476a-8260-8533efedd4fb

Lejn Gerison

Lejn Gerison, poznat po ulozi “Tvinera” u seriji “Bekstvo iz zatvora”, osuđen je na tri godine i četiri meseca zatvora zato što je 2001, dok je vozio pod uticajem kokaina i alkohola, svojim džipom udario u banderu − u nesreći je poginula njegova sedamnaestogodišnja saputnica, a još dvoje ljudi koji su bili na zadnjem sedištu automobila su teško povređeni.

Rebeka Gejhart

Rebeka Gejhart, zvezda horora “Vrisak 2″ i “Urbana legenda”, 2001. je u Los Anđelesu pregazila devetogodišnjeg dečaka, ali ipak nije završila u zatvoru jer se van suda nagodila sa žrtvinim roditeljima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare