“ŽIVOT NIJE FER” Toni Cetinski se dirljivim statusom prisjetio tragično preminulog pjevača - BIGportal.ba
Ex Yu

“ŽIVOT NIJE FER” Toni Cetinski se dirljivim statusom prisjetio tragično preminulog pjevača

Toni Cetinski prisjetio se kolege i prijatelja Toše Proeskog, koji je tragično izgubio život 16. oktobra 2007. godine na autocesti kod Nove Gradiške.

13 dugih godina. Sutra negdje u ovo vrijeme napustio si nas fizički ali samo fizički brate moj. Ne mogu vjerovati koliko i dan danas nedostaješ i koliko nam je još uvijek teško što si prerano otišao. Život stvarno nije fer… Pitaš me gdje sam i šta radim?  Na cesti naravno i odvratna je kiša, ali tvoj osmjeh je nada koja je svima u današnje čudno i zlo doba toliko potrebna. Biće sve u redu dok imamo tebe koji nas čuva svojom prisutnošću, pjesmama i svemu dobrim i plemenitim što si ostavio na ovoj planeti. TI SI ANĐEO DOBROTE.  Znam da nas čuvaš kao što i ti moraš znati da si uvijek u našim molitvama. Voli te brat napisao je Cetinski na društvenim mrežama.

Proeski je poginuo na autocesti kod Nove Gradiške u 26. godini te u suzama ostavio hiljade fanova s područja čitave bivše Jugoslavije. Tragičnom saobraćajnom nesrećom zaustavljena je blistava karijera u usponu mladog makedonskog muzičara koji je osvajao glasovnim sposobnostima i karakterom.

Tokom karijere stekao je velik broj fanova u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Pamtićemo ga kao humanistu. Godine 2003. dobio je humanitarnu nagradu Majke Tereze, kao UNICEF-ov ambasador dobre volje pomagao je djeci, a njegova pjesma “This world” postala je UNICEF himna.

https://www.instagram.com/p/CGWcEAIjf1Z/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Nikola objavio slike sa Marinkovog posljednjeg nastupa!

Vanja A

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ostavite komentar