"Život je težak, ali ti si jača": Glumica u četvrtom stadijumu raka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Život je težak, ali ti si jača”: Glumica u četvrtom stadijumu raka

Čuvena glumica i zvezda serije “Beverli Hils” koja je bila popularna devedestih godina, Šenon Doerti objavila je da boluje od raka i da se njena bolest nalazi u četvrtom stadijumu.

https://www.instagram.com/p/B8KrSvvnc87/?utm_source=ig_embed

Njena koleginica, glumica Sara Mišel Geler, poručila joj je da je život težak, ali da zna da je Šenon jaka.

Naime, skoro tri godine nakon što je objavila da je njena bolest u remisiji, Šenon je morala da obavesti javnost da joj se rak ipak vratio i da se sada nalazi u četvrtom stadijumu.

“Moj rak se vratio. Morala sam da obavestim javnost o tome, ali mislim da se još nisam pomirila sa tom činjenicom”, rekal je ona, prenosi portal “Enews”.

Šenon Doerti (48) priznala je da je saznala da joj se bolest vratila još pre godinu dana, ali da nije imala snage da o tome priča. Želela je da pokaže da može da radi i tako bolesna.

Foto: Getty/Amy Sussman / Staff

“Dobila sam gorku pilulu koju treba da progutam. Jako mi je teško. Ima dana kada se pitam zašto ja, a onda nekada prihvatim bolest i kažem sebi zašto ne ja? Ko drugi? Ko drugi zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu”, rekal je ona.

Glumica se vratila na posao i prihvatila ulogu u nastavku serije “Beverli Hils”, i to, kako je rekla, kako bi odala počast preminulom kolegi Luku Periju, koji je malo pre počeka snimanja umro od srčanog udara.

Slavnoj glumici rak dojke otkriven je 2015. godine, a svoje obožavaoce je često o tome obaveštavala na Instagramu. Ona ih je obaveštavala o tome kroz šta sve prolazi u lečenju, hemioterapijama, o opadanju kose, operacijama, suzama i tugom sa kojom se nosila. U aprilu 2017. godine objavila je da je bolest u remisiji. Ipak, nepune dve godine kasnije, rak se vratio.

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar