Život će natjerati ljude da prave prekršaje - BIGportal.ba
Ex Yu

Život će natjerati ljude da prave prekršaje

Pevač Ivan Milinković, kao i veliki broj kolega sa estrade, oglasio se po pitanju višemesečne sutacije vezane za virus korona. U zvaničnoj izjavi za medije pevač kaže:

,, Kao esnaf, direktno smo ugroženi. Više nego poželjno, bilo bi, da se nađe način da radimo. Uz sve mere opreza, na otvorenom, dok su letnji dani. Mi kao umetnici, naši saradnici sa porodicama, u teškoj smo situaciji. Ovo postaje agonija, kojoj se vremenski kraj ne nazire. Pitam se, kada dođu hladni i kišoviti dani, kakvi će tek problemi nastati?!

Neophodno je, napraviti strategiju za nastupe u zatvorenom prostoru (klubovi, restorani, koncertne dvorane), uz sve mere zaštite. U suprotnom, cela ova situacija, nateraće ljude da se sami organizuju i ulaze u prekršaje. Život će vlasnike objekata, ugostitelje, poslodavce i sve ostale građane koji ne mogu da prihoduju, naterati da svesno ulaze u prekršaje, ukoliko država ne nađe rešenje po ovom pitanju”.

Zbog aktuelne situacije, novu pesmu ,,Ti i ja stranci”, pevač promoviše putem društvenih mreža. Nada se, da će uskoro biti prilike da se sa publikom druži kroz tv emisije, ali i koncertno

Danas objavljeno

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Komemoracija Marku Živiću

Zeljka

Ostavite komentar