16. Jula 2021.

“Živim u mjestu pored Beča, sinovi će mi biti pismeni na NJEMAČKOM JEZIKU”

Pevač Dejan Matić pre nekoliko godina odlučio je da se sa suprugom Jelenom i njihovim sinovima Zoranom i Konstantinom preseli nadomak Beča, a kako nam otkriva, zbog te odluke nije zažalio.

– Živimo u mestu pored Beča. Zbog posla moram da budem u Srbiji, trudim se koliko god mogu da sam tu i da me ima na sceni. Život u Beogradu i Beču razlikuje se utoliko što ja ovde kad završim svoje obaveze odem gore i posvećen sam deci i supruzi. Mislim da mnogo više vremena imam za njih nego da smo bili ovde – priča Dejan i dodaje da smatra da selidba ima mnoge dobrobiti i za sinove:

– Oni imaju opciju da se vrate pismeni na nemačkom jeziku, eto im jedan zanat u rukama, samo tako da gledamo to je jedan plus.

Kako kaže, period pandemije iskoristio je da uživa u svakom trenutku sa porodicom.

– Trudim se da iz svake negative izučem bar mrvicu nečeg pozitivnog, dobrog. Skoro godinu i po dana sam se preusmerio na decu i porodicu, tako da smo počeli da sviramo klavir, krenuli su u muzičku školu! Prošle godine sam proveo pet nedelja sa porodicom na Tasosu, čovek sam koji voli more i pristao bih da ceo život provedem na moru, bez problema. Mislim da se taj odmor više nikad neće ponoviti. Moraće da se radi, tako da sam dosta toga pozitivnog izvukao iz cele ove situacije. Bili su me željni i žena i deca, zato je ovih godinu i po dana bilo baš fenomenalno – kroz osmeh ističe popularni pevač i otkriva da je njegova supruga smatrala da će on teško podneti izolaciju:

– Rekla mi je da je mislila da će biti totalno obrnuto, da nije očekivala da sam ja taj koji je najbolje podneo ovu celu situaciju. Nekako sam se pomirio sa tim da je to tako i kad jave da je teren slobodan idemo dalje sa nastupima, to je to.

Pevač je podržao Slobodana Radanovića i došao na njegovu promociju, pa kroz osmeh otkrio da vuku korene iz istog mesta, Drvara.

– Družimo se poslednjih par godina, a potrefilo se da su nam koreni iz istog kraja, da smo iz istog mesta, to nas je dodatno spojilo. Slobin otac je odatle. Mislim da sam više vremena provodio u Drvaru od Slobe, ali znamo zajedničkih par ljudi – kroz osmeh priča Matić i otkriva kako izgleda kad Radanović i on izađu u provod:

– Kad izađemo volimo da nam sviraju za našu dušu. Malo smo napravili pauzu što se druženja tiče zbog ove situacije, ali mislim da se ovo više nikad neće ponoviti.

Dejan je otkrio i da se ponovo posvetio karijeri.

– Radim na jednom duetu, verovatno ću početkom proleća uraditi album, da se odužim za sve hitove i singlove koji su bili. Već imam spremnih dosta pesama završene su, samo treba naći termin i momenat kad to da se plasira – zaključio je za “Blic”.

Supruga nije kafanski tip

Dejan i Jelena su pravi primer da brak pevača ne mora da se temelji na skandalima, a kako Matić otkriva, najbitnije je da među supružnicima ima ljubavi:

– Mislim da bi brak opstao i održao se najbitniji su ljubav i kompromis. Moja supruga zna šta radim, na početku je znala sa kim ima posla. Ona nije kafanski tip, a pre neki dan mi je rekla: “Kad sam se ja poželela da odem u kafanu, mogu da zamislim kako je tebi”.

Sa sinovima ću imati porodični orkestar

Dejan je otkrio da su naslednici Zoran i Konstantin krenuli u muzičku školu, a na pitanje da li će poći njegovim stopama što se karijere tiče, ponosno je poručio:

– Da! Pomoći ću im, ako hoće profesionalno da se bave tu sam uvek, mislim da će to biti jedan ovako porodični orkestar.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare