Živčan zbog problema u braku s Džizel? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Živčan zbog problema u braku s Džizel?

Tom Brejdi snimljen kako baca tablet

Tom Brady, zvijezda američkog nogometa zbog problema sa suprugom, Gisele Bundchen, puknuo je kad nije trebalo. Snimljen je kako tokom utakmice svoje momčadi “Tampa Bay Buccaneersa” protiv “New Orleans Saintsa” u naletu bijesa baca svoj tablet na pod. Video se širi, sve je više pregleda, pa bi ispad legendarnog vođe navale mogao postati meme.

Svjestan da problemi u braku s bivšim top modelom nisu razlog zbog kojeg bi trebao ‘ispaljivati‘ na tablet, zvijezda američkog nogometa ispričala se fanovima.

– Sjajna pobjeda i moj ružni ispad, nadam se da neću postati meme, rekao je u videu prije nego što se ukrcao u avion kojim se, kako je rekao, trebao vratiti “kući, u Tampa Bay”.

Poznato je da se njegova supruga s njihovo dvoje djece, sinom Benjaminom i kćeri Vivian, skrasila u vili koju su prije dvije godine kupili u Indian Creeku, Florida.

S djecom često odlazi i u porodičnom domu u New Yorku, ali Tampa Bay nije ni spomenula kao mjesto u koje bi se preselila. S druge strane, kada Bradyju počne sezona, baza mu je Tampa Bay stoga suprugu i djecu vrlo rijetko viđa. To je očito razlog zbog kojeg on i Gisele stanuju na odvojenim adresama, prenosi Hollywood life.

Svjesni da mu sada nije lako, fanovi su pomirljivo reagirali na ispriku legende. Reakcije se svode na rečenicu:”Nema veze, događa se”. Možda se dopisivao sa suprugom, pa je tablet platio ceh?

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar