“Žikina dinastija” nakon 30 godina dobija nastavak - BIGportal.ba
Ex Yu

“Žikina dinastija” nakon 30 godina dobija nastavak

Kultni filmski serijal Lude godine, poznatiji kao Žikina dinastija, nakon skoro 30 godina dobija nastavak, navode domaći mediji.

U planu je snimanje 11. filma franšize, koji će predstavljati nastavak, ali i neku vrstu omaža ovog serijala, pod nazivom Luda godina.

U fokusu novog filma nalazi se Žikin unuk Miša, kojeg će ponovo tumačiti Nikola Kojo. On je sada otac dvojice dječaka, od kojih je jedan na pragu “ludih godina”, odnosno tinejdžer.

Scenario za film napisala je Milena Marković, a režiju potpisuje Milan Konjević, dok je produkcija Talking Wolf Productions.

“Projekat Luda godina je nastavak, ali i neka vrsta omaža filmske franšize „Žikina dinastija“, koja kod domaće publike ima kultni status… Humor je suptilan i dolazi iz likova i neobičnih i neočekivanih situacija u kojima se nađu,” kaže se u saopštenju Filmskog centra Srbije.

“Iako je dovoljno jasan i komunikativan, scenario nema tendenciju da podilazi publici, već podstiče njen angažman, čime se izdvaja i kao jedan od retkih filmova repertoarskog karaktera koji ima potencijal za edukaciju publike,” obrazložila je komisija Filmskog centra Srbije.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Nikola objavio slike sa Marinkovog posljednjeg nastupa!

Vanja A

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ostavite komentar