Žika za renoviranje Dajaninog stana izdvojio10.000 evra - BIGportal.ba
Ex Yu

Žika za renoviranje Dajaninog stana izdvojio10.000 evra

Voditeljka Dajana Paunović i muzički producent Žika Jakšić i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Da je među bivšim supružnicima sve u najboljem redu govori činjenica da je Žika svojoj bivšoj supruzi platio renoviranje stana u kome ona živi sa njihovim sinom Dušanom.

Dajana je, kako pišu domaći mediji, poželela da promeni nekoliko detalja, krečenjem i novim bojama osveži zidove, ali i kupi novi nameštaj za dnevnu sobu. Za ovaj projekat producent je navodno izdvojio 10.000 evra i Dajani ispunio svaki hir pri menjanju enterijera.

Izvor blizak voditeljki za “Alo!” potvrdio je ovu priču i naveo da je Žika uprkos razvodu jedan od najvećih oslonaca u Dajaninom životu.

– Dajana i Žika i posle razvoda skoro da žive tako kao da se njihov brak nije ni završio. Oni stanuju na Bežanijskoj kosi jako blizu jedno drugog, redovno se čuju, viđaju i zajedno učestvuju u vaspitanju i podizanju sina Dušana. Dajana nijednu odluku ne donosi ako se pre toga ne posavetuje sa Žikom. Ona je majka njegovog deteta, a on to jako ceni i trudi se da joj ništa u životu ne fali. Poslednja u nizu pomoći bivšoj supruzi je zavidna suma novca koju joj je poklonio kako bi renovirala stan – objašnjava izvor za gorenavedeni list.

Dajana Paunović je u februaru ove godine dala otkaz na mesto voditeljke emisije „Svitanje“, a taj luksuz je sebi mogla da dozvoli jer ona sa svojim bivšim suprugom nema problem oko alimentacije u visini od 5.000 evra koju on redovno i na vreme uplaćuje.

– O visini alimentacije ne bih da govorim jer mislim da nije umesno, ali činjenica je da Žika ne propušta da je uplati i da to nije mala suma što njoj umnogome olakšava kako njen, tako i život njihovog sina – dodaje izvor blizak Dajani.

– Imam tu čast i zadovoljstvo da predstavim jednu divnu damu i majku koju sam mnogo poštovao i voleo i još uvek je volim, voditeljku Dajanu Jakšić, pardon Paunović. Dajana i ja smo primer kako ljudi i nakon razvoda mogu lepo i normalno da funkcionišu – rekao je tom prilikom Jakšić.

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar